740 438
Timeless-maska Uppsättning ansiktsmasker TIMELESS anti-ageing

Uppsättning ansiktsmasker TIMELESS anti-ageing

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #Timeless

för dess oemotståndliga resultat
ANSIKTSMASKER TIMELESS ANTI-AGEING – 4 STYCKEN


Timeless-maska Uppsättning ansiktsmasker TIMELESS anti-ageing

Vill du återfukta och släta ut din hy samt motverka bildandet av rynkor? Förnya din hud med en vårdande hudbehandling. Använd regelbundet ansiktsmasker med lämpliga aktiva ingredienser som tränger djupt in i huden. Välj produkter från ORPHICA:s innovativa serie TIMELESS som uppfyller förväntningarna hos kvinnor i alla åldrar.

Föryngrande ansiktsmasker TIMELESS med Deep Restore Complex ™ återfuktar huden intensivt och ger näring åt den. De aktiva ingredienserna ökar hudens fasthet och elasticitet, vilket resulterar i snabbare regenerering, hämmad nedbrytning av kollagen och elastin i hudcellerna och reducerade åldringstecken. Ansiktsmaskerna stimulerar mikrocirkulationen, vilket gör huden fräsch och smidig. Produkten är dermatologiskt testad.

Satsa på en effektiv hudvård! En förpackning innehåller 4 ansiktsmasker TIMELESS som räcker för en månadsbehandling.

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt


95%

bekräftar att regelbunded användning av ansiktsmaskerna gör huden spänstigare 

95%

konstaterar att ansiktsmaskerna gör huden elastisk och fräsch

90%

säger att behandlingen gör huden återfuktad och välnärd

85%

märker att huden ser fräschare och föryngrad ut efter behandlingen

Om din hud behöver intensiv återfuktning för att komplettera den dagliga hudvårdsrutinen har ansiktsmasker TIMELESS anti-aging skapats just för dig. Den unika Deep Restore Complex ™ har skapats för kvinnor som vill förbättra sin huds elasticitet och göra den fylligare, stödja dess egna regenerering och mikrocirkulation. Produkten har genomgått noggranna tester som bekräftar att dess verksamma ämnen hämmar hudens åldrande och gör att den håller sig fräsch och smidig under en längre tid. En förpackning innehåller 4 ansiktsmasker som ger din känsliga hud bästa möjliga behandling.

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

LÄS VÅRA KUNDERS RECENSIONER


Efter Jag märkte de första rynkorna för några år sedan. Varje år blev min hy alltmer uttorkad och förlorade sin fasthet. Jag använde olika fuktgivande hudvårdsprodukter, men jag upplevde ingen större förbättring. Produkterna var alltid för feta och täppte till porerna. Det var först produktserien TIMELESS som uppfyllde mina förväntningar. Sedan jag börjat använda ansiktsmasker från ORPHICA har mina rynkor blivit mindre synliga och min hy ser spänstigare, slätare och friskare ut.

JULIA, 35

Efter Jag tycker mycket om ansiktsmasker anti-aging TIMELESS. En gång i veckan ägnar jag 20 minuter åt att göra egen hudvård hemma. Jag lägger på en ansiktsmask, slår på avslappnande musik och bara tar det lugnt efter en stressande vecka på jobbet. Effekterna av behandlingen är fantastiska! Jag har en slät, återfuktad hy, mitt ansikte ser fräsch ut och dessutom har jag en känsla av att jag gör allt jag kan för att fördröja mitt åldrande. Användningen av ansiktsmaskerna har redan blivit en del av min dagliga hudvårdsrutin. Jag kan inte föreställa mig en vecka utan dessa stunder för mig själv som helt enkelt får mig att se yngre ut.

ANNA, 44

Efter ORPHICA:s produktserie TIMELESS anti-ageing tillhör mina favoritprodukter som jag använder regelbundet. Omedelbart efter applicering känns huden fastare och ser fräsch ut under hela dagen. Just nu testar jag den föryngrande behandlingen TIMELESS anti-ageing. Min huds skick har förbättrats, rynkorna har slätats ut och mitt ansikte ser ett par år yngre ut. Jag är mycket nöjd med att ha provat ansiktsmaskerna eftersom de uppfyllt alla mina förväntningar. De ger mig en heltäckande hudvård.

MONIKA, 45

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Unika ingredienser

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Ansiktsmaskerna innehåller naturliga ingredienser och extrakt som regenererar, återfuktar och gör huden mer elastisk. A-vitamin leder till snabbare celldelning och reducerar rynkor som orsakats av solstrålningen. Extrakt av iris motverkar enzymer som bryter ned kollagen- och elastinmolekyler. Ginkgo biloba hjälper till att bekämpa tecken på hudåldring. Kudzurot har antioxidanteffekter och innehåller stora mängder isoflavoner som ökar hudens fasthet och elasticitet. Alger är en vitamin- och mineralkälla och dessutom verkar de avgiftande. Massan från aloe vera stimulerar hudfibroblaster till att framställa kollagen och elastin. Salvia, som har antibakteriella, antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper hjälper till att balansera hudens talgproduktionen och gör porerna mindre synliga. Kaviarextrakt stimulerar hudens mikrocirkulation och kollagensyntes, och dessutom är en rik källa till högkvalitativa proteiner, lipider och vitaminer. Vitt pilbarksextrakt tonar och lugnar huden samt ger näring till den.

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Hur använder man produkten?

Uppsättning ansiktsmasker TIMELESS anti-ageing Användning steg 1 01.

Se till att huden är ordentligt rengjord innan du applicerar masken.

Uppsättning ansiktsmasker TIMELESS anti-ageing Användning steg 2 02.

Applicera masken försiktigt på ansikten och låt den verka i ca 20-30 minuter.

Uppsättning ansiktsmasker TIMELESS anti-ageing Användning steg 3 03.

Efter att du har avlägsnat ansiktsmasken, massera in den resterande mjuka gelén i huden. Masken är bäst att använda över natten, en gång i veckan.

01.

HUR VERKAR ANSIKTSMASKEN TIMELESS ANTI-AGEING?

De verkande ämnena i ansiktsmasken TIMELESS anti-ageing förbättrar hudens elasticitet och gör den fastare, vilket resulterar i snabbare regenerering, hämmad nedbrytning av kolagen och elastin  samt bromsat åldrande av huden.

02.

HUR ANVÄNDS ANSIKTSMASKEN ANTI-AGEING TIMELESS?

Lägg bara på ansiktsmasken på rengjord och torr hud och låt den verka i ca 20-30 minuter. Använd den speciella folien som underlättar applikationen. Efter avlägsnande av ansiktsmasken ska resten av det lena gelämnet masseras in i huden. Ansiktsmasken är bäst att använda över natten, en gång i veckan.

03.

VEM ÄR ANSIKTSMASKEN TIMELESS ANTI-AGEING AVSEDD FÖR?

Ansiktsmasken TIMELESS anti-aging är avsedd för personer med alla hudtyper som vill ge sin hy ett ungt, friskt utseende samt motverka de första tecknen på hudens åldrande.

04.

VARFÖR ÄR ANSIKTSMASKEN TIMELESS ANTI-AGEING UNIK?

Ansiktsmasken TIMELESS anti-ageing är en unik produkt eftersom den innehåller Deep Restore Complex ™ som intensivt återfuktar huden och ger näring till den. Produktens aktiva ingredienser förbättrar hudens elasticitet och gör den fastare, vilket resulterar i snabbare regenerering, hämmar nedbrytningen av kollagen och elastin samt fördröjer hudens åldrande.

05.

VAD ÄR HÅLLBARHETEN PÅ ANSIKTSMASKEN TIMELESS ANTI-AGEING?

Ansiktsmasken TIMELESS anti-ageing är en engångsprodukt. En förpackning innehåller 4 masker som räcker till en månads behandling.

06.

ÄR ANSIKTSMASKEN TIMELESS ANTI-AGEING EN SÄKER PRODUKT?

Ja, produkten är helt säker. Ansiktsmasken TIMELESS anti-aging har genomgått noggranna dermatologiska tester som bekräftar att den inte irriterar huden och att dess aktiva substanser stimulerar mikrocirkulationen, vilket gör huden fräsch och slät. Du kan vara säker på vår produkts bästa kvalitet.

07.

VAD ÄR SAMMANSÄTTNINGEN HOS ANSIKTSMASKEN TIMELESS ANTI-AGEING?

Sammansättningen hos ansiktsmasken TIMELESS anti-ageing är följande: Aqua, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Zinc Sulfate, Retinyl Palmitate, Iris Florentina Root Extract, Gingko Biloba Leaf Extract, Trehalose, Pueraria Lobata Root Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Menthyl Lactate, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Salva Officinalis (Sage) Leaf Extract, Caviar Extract, Triethanolamine, Pentasodium Pentetate, Phytic Acid, Silver Oxide, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Propanediol.

08.

HUR SKA ANSIKTSMASKEN TIMELESS ANTI-AGEING FÖRVARAS?

Produkten ska förvaras i rumstemperatur, helst 8-25ᵒC, i en tätt tillsluten förpackning. Undvik direkt solljus. Håll oåtkomligt för barn.

09.

KAN PRODUKTEN LEVERERAS TILL UTLANDET?

Javisst. I takt med de förändrande trenderna och behoven hos våra kunder skickar vi beställda produkter till adresser i hela världen. Vid internationella beställningar är det endast leveranstiden som förlängs. Leveranskostnaden är 189 SEK.

10.

HUR LÄNGE FÅR JAG VÄNTA PÅ LEVERANSEN?

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar.