735 751
EDGE Eyeliner i penna

Eyeliner i penna

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #EDGE

för dess oemotståndliga resultat
EDGE – eyeliner i penna


EDGE Eyeliner i penna

EDGE är en infälld ögonpenna med unik konsistens. Den håller länge på huden och garanterar varaktig makeup. Dess mjuka konsistens gör att du kan måla precisa och snygga linjer. Till pennan bifogas en speciell pennvässare som tillåter dig att bestämma hur bred linjen ska vara. EDGE är lätt att applicera och mycket praktisk.

Pennans innovativa sammansättning har kompletterats med naturliga extrakter av högsta kvalitet. Den ger det känsliga hudområdet kring ögat extra vård. EDGE gör din blick djupare, mer framhävd och förförisk!

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

VÅRD AV HUD RUNT ÖGONEN

 • Unik konsistens
 • Bekväm användning
 • Varaktighet och hög kvalitet
EDGE Eyeliner i penna
Rikt pigmenterad färg
Pennvässare

Eyelinern EDGE är uppskruvbar, vilket gör att den appliceras jämnt och noggrant. Den bifogade pennvässaren ger dig möjlighet att anpassa linjens tjocklek efter dina behov. Pennans unika konsistens gör att du kan utföra både "smoky eyes" och precisa, tunna linjer. EDGE smetar inte ut sig, den är lätt att applicera och håller sig kvar på huden i många timmar. Använd EDGE och låt alla förtrollas av din blick"! Tillgängliga kulörer är svart och brun.

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Unika ingredienser>Unika ingredienser

EDGE Eyeliner i penna

Varumärket ORPHICA garanterar hög kvalitet och säkerhet. Vi både tar hand om våra kunders utseende och om deras välbefinnande. EDGE innehåller naturliga extrakter som vårdar den känsliga huden runt ögonen.

Pennans sammansättning omfattar bl a ringblomma som ger näring och återfuktar, extrakt av sågpalmetto som förbättrar tillståndet på fransarna och lin som regenererar. Den vårdande formulan hos EDGE inkluderar även åkerfräken som hämmar hudens åldrandeprocess.

Pennans fina textur och krämiga konsistens gör att den är väldigt lätt att måla med. Använd EDGE och skapa den perfekta linjen!

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Hur använder man produkten?


use conditioner Brow - 1 step
use conditioner Brow - 2 step
use conditioner Brow - 3 step


Börja göra linjen i det inre ögonvråt. För eyelinern längs fransraden och öka så småningom tjockleken. Du kan anpassa linjens tjocklek och form efter egna preferenser. Om du gillar kattögon-look skruva upp pennan och gör en tjock linje som går lätt uppåt vid det yttre ögonvråt. Drömmer du om en tunn linje är det bara att vässa pennan med den bifogade vässaren.

01.

Hur använder man EDGE?

EDGE har skapats för att underlätta sminkningen och tillåter dig att skapa precis en sådan linje som du vill ha. Du kan måla både på det övre och nedre ögonlocket och på ögats vattenlinje. EDGE är en perfekt lösning för alla sminktyper. Det bör noteras att produkten är sammansatt av högkvalitativa ingredienser som vårdar det känsliga hudområdet runt ögonen. Eftersom EDGE är infällbar är den praktisk och bekväm att använda.

02.

Vad tjänar pennvässaren till?

Pennvässaren bifogad till EDGE är till för att vässa pennan. Använd den om du vill uppnå tunna och precisa linjer. Vässa pennan och få din sminkning att se professionell ut!

03.

Var hittar jag vässaren?

Den speciella vässaren befinner sig i silverspetsen på pennan EDGE. Det räcker med att dra ut den med en bestämd rörelse.

04.

Vad är sammansättningen av EDGE?

EDGE eyeliner i penna har följande sammansättning: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

05.

Kan ögonpennan irritera känslig hud?

Nej. Den innovativa sammansättningen och ingredienserna av högsta kvalitet vårdar det känsliga ögonområdet. Ögonpennan framkallar inte allergier och irriterar inte huden.

06.

Vad kan jag räkna med för resultat om jag använder EDGE?

Med EDGE når du precis det resultat du vill uppnå. Om du suddar ut pennan direkt efter appliceringen skapar du "smoky eye"-effekten. Om du däremot tycker om tunna linjer kan du vässa pennan med den bifogade vässaren. Det är du som bestämmer!

07.

Vad är det som gör att ögonpennan EDGE är unik?

Pennans unika konsistens, varaktiga effekt samt omsorgsfullt utvalda och vårdande ingredienser gör att den är så unik. Med EDGE skapar du precis den look du vill ha - vare sig det är "smoky eye" eller tunna och precisa linjer. Linjerna håller sig kvar under hela dagen så du behöver inte oroa dig för att sminkningen ska behöva bättras på. ORPHICA är ett erkänt internationellt varumärke och vi är mycket måna om att våra kunder blir nöjda med den kvalitet vi levererar.

08.

I vilka färger är ögonpennan EDGE tillgänglig?

EDGE är tillgänglig i svart och brun.

09.

Hur länge får jag vänta på leveransen?

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar. Vi vill uppfylla våra kunders förväntningar och täcker själva alla leveranskostnader.

10.

Är leverans till utlandet möjlig?

Naturligtvis. Genom att observera trenderna behoven hos våra kunder sm förändras görs beställningar runt om i världen. I så fall förlängs bara leveranstiden. Leveranskostnad är 189 SEK.