740 438
Touch-rekawica FUKTHANDSKAR

FUKTHANDSKAR

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #Touch

för dess oemotståndliga resultat
FUKTHANDSKAR TOUCH – 4 PAR


Touch-rekawica FUKTHANDSKAR

Sammetslena och mjuka händer behöver inte vara blott en dröm. Bli av med grov, narig och irriterad hud. För att uppnå detta behöver du inte bestämma dig för någon professionell och dyr SPA-behandling. Du kan göra din hud återfuktad och välnärd hemma på så kort som 15 minuter. Skydda dina händer mot negativa yttre faktorer. För att hjälpa dig har varumärket ORPHICA skapat den återuppbyggande och vårdande produktserien TOUCH.

Fukthandskarna TOUCH med ingrediensformulan Active Ceramide Therapy återfuktar huden på händerna, gör den mer elastisk och spänstigare. De skapar ett osynbart vattenbindande skyddsskikt på hudens yta. Naturliga ingredienser i näringspreparatet på handskarnas insida har antiseptiska egenskaper, slätar ut rynkorna, bidrar till hudens snabbare återuppbyggnad, lindrar irritationerna och stimulerar dessutom hudens kollagen- och elastinbildande. Satsa på en heltäckande vård! En förpackning innehåller 4 par fukthandskar TOUCH som räcker för en månads behandling.

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

FÖRNYAD HUD PÅ HÄNDERNA MED BEHANDLINGEN TOUCH

Fördelarna hos fukthandskarna TOUCH har uppskattats av användare som deltagit i produktundersökningen.


95%

av undersökningsdeltagarna bekräftar att en regelbunden användning av handskarna gör huden på händerna slätare och välnärd

90%

uppger att huden har blivit mer elastisk och spänstig

90%

bekräftar att händerna ärordentligt återfuktade och lena

85%

konstaterar att huden på händerna är mer elastisk

Behöver dina händer intensiv återuppbyggnad? Har du torr, dehydratiserad och irriterad hud som bildar rynkor? En månads skönhetsterapi med produktserien TOUCH kommer att kännas som en proffsbehandling i salongen. Fukthandskarna TOUCH från ORPHICA med den innovativa ingrediensformulan Active Ceramide Therapy har skapats just för dina händer. Produkten har genomgått noggrann testning som har bekräftat dess antiseptiska och regenerativa egenskaper.

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

LÄS VÅRA KUNDERS RECENSIONER

Följ  i deras fotspår: vårda dina händer med fukthandskarna TOUCH och uppnå de resultat du drömmer om!


Före Efter Jag har mycket känslig hud på händerna, vilket är mitt stora problem. Tyvärr har hittills inga hudvårdsprodukter uppfyllt mina förväntningar, men när jag provat serien TOUCH visste jag genast att det var riktiga produkter för mig. Jag tycker att den näringsrika behandligen med fukthandskarna TOUCH är superbra. Eftersom handskarna är välskurna är det lätt att anpassas de till de flesta handstorlekar. Trots att jag själv har ganska små händer gick de att anpassa utan problem. Det självhäftande bandet håller fast ordentligt så att handskarna sitter inte glider av. Efter avslutad behandling är händerna släta, återfuktade och väldoftande och effekten håller under en lång tid.

ANNICA, 30

Före Efter Det känns underbart när mina händer är mjuka, lena och välvårdade. Hittills har endast några få produkter uppfyllt mina krav, men ändå har jag aldrig blivit 100% nöjd med dem. Eftersom jag uppskattar varumärkesprodukter med utmärkt kvalitet bestämde jag mig för hudvårdsprodukter TOUCH från ORPHICA. Jag har använt fukthandskarna TOUCH i en månad. Varje gång jag tog av handskarna kändes mina händer så välskötta som om jag precis gått ur en skönhetssalong. Jag tycker att de verkar mycket effektivare än alla de många handkrämer jag hittils testat.

IWONA, 26

Före Efter Eftersom jag är allergisk har jag alltid svårt att hitta vårdprodukter som inte irriterar min hud. Hittills har jag endast kunnat använda glycerin från apoteket. Lyckligtvis har jag råkat hitta produktserien TOUCH från ORPHICA. Jag tycker att fukthandskarna från ORPHICA är helt fantastiska. Deras insida är belagd med ett återfuktande ämne som ger huden perfekt näring. Min hud brukade ofta bli irriterad av handtvål, så den viktigaste saken var att välja en allergitestad produkt. Jag är nöjd med effekterna så jag har redan beställt flera förpackninar.

ANNETTE, 29

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Unika ingredienser

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Fukthandskarna TOUCH med ingrediensformulan Active Ceramide Therapy är en perfekt lösning för torra och nariga händer som utsätts för externa faktorer. Deras utmärkta kvalitet, användningssäkerhet och effektiva verkan gör att de fått många nöjda användare.

I sammansättningen ingår naturliga ingredienser och extrakt som vårdar den känsliga, irriterade och torra huden på händerna på en heltäckande sätt. Glycerin slätar ut rynkorna, återfuktar huden och gör den med elastisk och spänstigare. Dessutom stödjer den hudens återuppbyggnadsprocesser. Safflorolja skapar ett ocklusivt skikt på hudytan som förhindrar en alltför intensiv vattenavdunstning. Arginin har en intensiv fuktgivande effekt som dessutom hjälper till att lindra hudirritationer. Adenosin reducerar rynkor, ökar kollagen- och elastinbildandet i hudens djupa skikt, ljusar upp och slätar ut huden. Urea och ceramider återfuktar huden. Extraktet av stjärnanis har antiseptiska egenskaper. Allantoin verkar lindrande och hjälper till att avlägsna döda hudceller. Dessutom eliminerar den hudirritationer orsakade av tvättmedel, tvål, syror och alkalier. Natriumhyaluronat hämmar transepidermalt vattenförlust, varigenom det garanterar huden tillräcklig hydratisering. Lecitin slätar ut huden och gör den lenare.

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Hur använder man produkten?

FUKTHANDSKAR Användning steg 1 01.

Tvätta och torka händerna noggrant. Ta sedan försiktigt ut fukthandskarna ur förpackningen och sätt de på händerna.

FUKTHANDSKAR Användning steg 2 02.

Justera fukthandskarna till dina händer med hjälp av självhäftande justerband som medföljer produkten.

FUKTHANDSKAR Användning steg 3 03.

Ta av fukthandskarna efter 15 minuter och massera försiktigt in det resterande näringspreparatet i händerna tills det helt absorberats.

01.

HUR VERKAR FUKTHANDSKARNA TOUCH?

De aktiva ämnen hos fukthandskarna TOUCH har antiseptiska egenskaper, slätar ut rynkorna, påskyndar hudens återuppbyggnad, lindrar irritationer och, sist men inte minst, stimulerar bildandet av kollagen och elastin.

02.

HUR ANVÄNDER MAN FUKTHANDSKARNA TOUCH?

Tvätta och torka händerna noggrannt, ta försiktigt ut handskarna ur förpackningen och lägg ta de på händerna. Justera med det bifogade klisterbandet så att de sitter tätt åt. Efter 15 minuter ta av fukthandskarna och massera försiktigt in det resterande näringsämnet i händerna tills det fullständigt absorberats. Använd handskarna en gång i veckan. Kom ihåg att du inte bör använda produkten om du är överkänslig mot någon av dess ingredienser. Om det återfuktande ämnet från handskens insida råkar komma in i ögat skölj med rikligt med vatten.

03.

VEM ÄR FUKTHANDSKARNA TOUCH AVSEDDA FÖR?

Fukthandskarna TOUCH har skapats för personer som vill vårda och sköta sina händer. Om du vill ge dina händer näring samt återfukta och återuppbygga överhuden är ORPHICA:s produkt avsedd just för dig.

04.

VARFÖR ÄR FUKTHANDSKARNA TOUCH UNIKA?

Fukthandskarna TOUCH är unika eftersom de innehåller Active Ceramide Therapy - en unik ingrediensformula som intensivt återfuktar huden på händerna, gör den mer elastisk och spänstig och skapar ett osynbart vattenbindande skyddsskikt på hudens yta.

05.

VAD ÄR HÅLLBARHETEN PÅ FUKTHANDSKARNA TOUCH?

Fukthandskarna TOUCH är engångsprodukter. En förpackning innehåller 4 par fukthandskar TOUCH som räcker till en månads behandling.

06.

ÄR FUKTHANDSKARNA TOUCH EN SÄKER PPRODUKT?

Ja, produkten är helt säker. Fukthandskarna TOUCH har genomgått noggrann dermatologisk- och allergitestning som har bekräftat att deras naturliga ingredienser skapar ett skyddskikt på huden samt förnyar och slätar ut händerna.

07.

VAD ÄR SAMMANSÄTTNINGEN HOS FUKTHANDSKARNA TOUCH?

Fukthandskarna TOUCH har följande sammansättning: Aqua, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Arginine, Carbomer, Caprylyl Glycol, 1-2-Hexanediol, Parfum, Propanediol, Allantoin, Adenosine, Disodium EDTA, Caprylic/Capric Triglyceride, Urea, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Citral, Linalool.

08.

HUR FÖRVARAS FUKTHANDSKARNA TOUCH?

Produkten ska förvaras i rumstemperatur (helst 8-25 ᵒC) i en tätt tillsluten förpackning. Skydda mot direkt solljus. Förvara oåtkomligt för barn.

09.

KAN PRODUKTEN LEVERERAS TILL UTLANDET?

Ja. ORPHICA är ett internationellt varumärke som erbjuder leverans av produkter till andra länder.

10.

HUR LÄNGE FÅR JAG VÄNTA PÅ LEVERANSEN?

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar.