740 438
Touch-peeling Handpeeling

Handpeeling

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #Touch

för dess oemotståndliga resultat
HANDPEELING TOUCH - 100 ML


Touch-peeling Handpeeling

Händerna är ofta känsliga och råkar ut för irriteringar. Narig, spänd och rodnad hud på händerna ser inte attraktiv ut. Därför har ORPHICA skapat produktserien TOUCH som vårdar och återuppbygger dina händer.

Daglig användning av den vårdande handpeelingen TOUCH med ingrediensformulan Oil & Vitamin Therapy verkar djupt återfuktande och gör händerna mjuka. Den skapar ett osynbart vattenbindande skyddskikt. Peelingen innehåller ett naturligt skrubbämne från tranbärsfrön som avlägsnar döda hudceller, ger näring och verkar uppstramande på torr, irriterad hud och gör den slät. Peelingen TOUCH slätar ut rynkorna och påskyndar dessutom återuppbyggnad av epidermis, vilket förhindrar dess dehydratisering. Produkten är dermatologiskt testad.

För att komplettera behandlingen och garantera en heltäckande hudvård och återuppbyggnad applicera handkrämen TOUCH omedelbart efter användning av handpeelingen.

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

ORDENTLIGT ÅTERFUKTADE, MJUKA OCH LENA HÄNDER

Fördelarna med handpeelingen TOUCH har uppskattats av användare som deltagit i produktundersökningen.


90%

berkäftar att handpeelingen ordentligt avlägsnar keratiniserad överhud och är lätt att skölja av

90%

tycker att händerna känns mjuka och välskötta

90%

av deltagarna upplever att huden är ordentligt vårdad

85%

har märkt att händerna är lenare

Söker du en perfekt lösning för torra och nariga händer? Prova en vårdande produkt som kommer att göra de mjuka, lena och välskötta. Handpeelingen TOUCH med ingrediensformulan Oil & Vitamin Therapy kan användas dagligen och den är en perfekt lösning för dina händer. Den har genomgått noggrann testning som bekräftat att dess aktiva ämnen exfolierar döda hudceller, vårdar torr, irriterad och spänd hud på händerna och gör den len, välskött och elastisk.

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

LÄS VÅRA KUNDERS RECENSIONER

Följ  i deras fotspår, vårda dina händer med peelingen TOUCH och uppnå de resultat du drömmer om!


Före Efter Jag har mycket känslig handhud som är mitt stora problem. Tyvärr har hittills inga hudvårdsprodukter uppfyllt mina förväntningar, men när jag provat serien TOUCH visste jag genast att det var riktiga produkter för mig. Under sommaren brukar mina händer rodna. Under vintern blir huden narig och spricker från kylan. När jag för första gången provade handpeelingen TOUCH blev jag mycket förvånad över att mina händer redan efter första användning känns så mjuka, lena och välskötta. Peelingen står på tvättstället i badrummet och vårdar mina händer varje dag.

ANNICA, 30

Före Efter Det känns underbart när mina händer är mjuka, lena och välvårdade. Hittills har endast några få produkter uppfyllt mina krav, men ändå har jag aldrig blivit 100% nöjd med dem. Eftersom jag uppskattar varumärkesprodukter med utmärkt kvalitet bestämde jag mig för hudvårdsprodukter TOUCH från ORPHICA. Peelingen TOUCH är min favorit hudvårdsrodukt som jag använder mycket regelbundet. Jag tycker jättemycket om dess konsistens och de små skrubbande partiklar som på ett smidigt sätt avlägsnar död överhud och gör händerna lena och väldoftande.

IWONA, 26

Före Efter Eftersom jag är allergisk har jag alltid svårt att välja vårdprodukter som inte irriterar min hud. Hittills har jag endast kunnat använda glycerin från apoteket. Lyckligtvis har jag hitta produktserien TOUCH från ORPHICA. En av mina favoriter är handpeelingen TOUCH som jag använder väldigt ofta. Den avlägsnar keratiniserad överhud och förhårdnader och gör händerna lena och väldoftande för en lång tid. Och särskilt viktigt för mig är att den är dermatologiskt testad, varför jag kan vara säker på att den inte skadar min hud. Handpeelingens vårdande sammansättning utesluter risken för allergiska reaktioner.

ANNETTE, 29

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Unika ingredienser

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Handpeelingen TOUCH med ingrediensformulan Oil & Vitamin Therapy är en perfekt lösning för torra och nariga händer som kräver en omfattande och näringsrik behandling. Produktens utmärkta kvalitet, användningssäkerhet och effektiva verkan gör att den har många nöjda användare.

I peelingens ammansättning ingår naturliga ingredienser och extrakt som vårdar huden på händerna. Lanolin återfuktar huden och gör den mjuk. Sheasmör skapar ett ocklusivt skikt på hudytan, vilket förhindrar en alltför intensiv vattenavdunstning samt gör överhuden stark och len. Sötmandelolja gör huden mjukare och förstärker dess lipidbarriär. Den innehåller oleinsyra, linolsyra, vitaminer A, B1, B2, B6, D och E. Avokadosmör är källa för omättade fettsyror, vitaminer A, B, D, E samt kalium. Panthenol verkar antiinflammatoriskt och stödjer epidermal regenerering. Vitamin E har antioxiderande egenskaper, skyddar mot UV-strålning och stimulerar bildandet av kollagen. Allantoin verkar lugnande och lindrande, gör händerna lenare, mer elastiska, mjuka och återfuktade. Natriumhyaluronat skapar ett vattenbindande skyddsskikt på hudytan. Glycerin gör huden mer elastisk och spänstig samt slätar ut rynkorna.

 • Gratis leverans
 • 90 dagars returrätt

Hur använder man produkten?

Handpeeling Användning steg 1 01.

Innan du använder peelinge TOUCH tvätta händerna. Torka de sedan inte helt torra utan lämna lite fukt kvar.

Handpeeling Användning steg 2 02.

Applicera peelingen och massera händerna med cirkulerande rörelser i 1-2 minuter.

Handpeeling Användning steg 3 03.

Skölj sedan bort produkten med ljummet vatten.

01.

HUR VERKAR HANDPEELINGEN TOUCH?

Aktiva ämnen i handpeelingen TOUCH hjälper till att avlägsna döda hudceller, ger näring till torr hud, lindrar irriteringar, ökar elasticiteten och slätar ut. Produkten reducerar rynkorna, stimulerar hudens återuppbyggnad och förebygger uttorkning. Använd handpeelingen TOUCH dagligen för att njuta av lena och välskötta händer.

02.

HUR ANVÄNDER MAN HANDPEELINGEN TOUCH?

Applicera peelingen på tvättade och lätt blöta händer och sprid ut den över huden. Massera huden med cirkulerande rörelser i 1-2 minuter och skölj därefter noga med ljummet vatten. Använd produkten dagligen. Komplettera gärna behandligen genom smörja in händerna med handkrämen TOUCH strax efter peelingen.

03.

VEM ÄR HANDPEELINGEN TOUCH AVSEDD FÖR?

Handpeelingen TOUCH är avsedd för personer som vill ge sina händer ett välskött utseende. Om du vill ha släta, välnärda och snygga händer är handpeelingen TOUCH från ORPHICA en perfekt lösning för dig. Använd även andra produkter från serien TOUCH för att ge din hud en heltäckande skönhetsvård.

04.

VARFÖR ÄR HANDPEELINGEN TOUCH UNIK?

Handpeelingen TOUCH är en unik produkt för daglig användning. Dess unika ingrediensformulan  Oil & Vitamin Therapy verkar djupt återfuktande. Den gör händerna mjuka och skapar ett osynbart vattenbindande skyddsskikt på hudens yta.

05.

VAD ÄR HÅLLBARHETEN PÅ HANDPEELINGEN TOUCH?

Produktens hållbarhet är 3 månader från det datum då förpackningen öppnas.

06.

ÄR PEELINGEN TOUCH EN SÄKER PRODUKT?

Ja, produkten är helt säker. Handpeelingen TOUCH har genomgått noggranna dermatologiska- och allergitester som har bekräftat att dess naturliga ingredienser avlägsnar döda hudceller, ger den torra och irriterade huden näring och ökar dess elasticitet. Händerna känns lena och rynkorna reduceras. Samtidigt återuppbyggs och återfuktas överhuden snabbare och effektivare. Produkten kan användas utan risk för att den skadar huden.

07.

VAD ÄR SAMMANSÄTTNINGEN HOS HANDPEELINGEN TOUCH?

Handpeelingen TOUCH har följande sammansättning: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alkohol, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Octyldodecanol, Propanediol, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Fruit Butter, Stearic Acid, Vaccinium Macrocarpon Seed Powder, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Parfum.

08.

HUR FÖRVARAS HANDPEELINGEN TOUCH?

Produkten förvaras i rumstemperatur, helst 8-25ᵒC, i en tätt tillsluten förpackning. Undvik direkt solljus. Förvara oåtkomligt för barn.

09.

KAN PRODUKTEN LEVERERAS TILL UTLANDET?

Javisst. I takt med de förändrande trenderna och behoven hos våra kunder skickar vi beställda produkter till adresser i hela världen. Vid internationella beställningar är det endast leveranstiden som förlängs. Leveranskostnaden är 189 SEK

10.

HUR LÄNGE FÅR JAG VÄNTA PÅ LEVERANSEN?

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar.