Om varumärket

Se vad vi på ORPHICA arbetar med, vad vi tycker är viktigt samt vilka värden vi leds av i vår dagliga verksamhet.

Vår strategi

Vi inspireras ständigt av naturen, upptäcker växternas egenskaper och utnyttjar växtextrakter för att skapa innovativa produkter vars säkerhet har bekräftats av laboratorietester.

Våra produkter är inte bara högkvalitativa och säkra utan också effektiva, tack vare den unika kombinationen av natur och vetenskap.

Vårt mål

Se vad som urskiljer varumärket ORPHICA från andra

Vi vill hjälpa dig hitta "Real You", ditt verkliga jag. Med oss kan du upptäcka din naturliga skönhet och framhäva alla dina fördelar. Vi får dig att gilla dig själv som du verkligen är - för att du är vacker.

Vårt varumärke utgörs av noggrant komponerade, mycket effektiva och innovativa produkter. ORPHICA har skapats för kvinnor som uppskattar högsta kvalitet och är ute efter de bästa lösningarna.

SÄKERHET

Vi utnyttjar naturliga ingredienser och är måna om våra produkters säkerhet. Därför testas de laboratoriskt för att utesluta eventuella biverkningar.

Förtroende

Förtroende

Hela produktions- och distributionskedjan är noggrant övervakad, därför är vi säkra att produkterna uppfyller kundernas förväntningar. ORPHICA:s kvalitet har vunnit förtroende hos kunder i 35 länder världen runt.

Innovationer

Innovationer

Vi genomför tester för att se vilka ingredienser som är mest effektiva. Naturen är vår inspiration när det gäller att kombinera ingredienserna på unika sätt för att ständigt förbättra våra produkter.

Emelie Gustavsson - licensierad kosmetolog

"ORPHICA står för högsta kvalitet. Våra produkter är sammansatta av noggrant utvalda naturliga råvaror, vilket gör de utomordentligt effektiva. Samtidigt är vi, liksom våra kunder, måna om att våra produkter är säkra. Skönhetsvårdsprodukter från ORPHICA genomgår en lång rad tester för att minimera risken för irriteringar och allergier. De lämpar sig till och med för daglig vård av känslig hud. Jag rekommenderar varumärket ORPHICA till alla de som uppskattar bra kvalitet, välvårdad hud och attraktivt utseende."

EMELIE GUSTAVSSON licensierad kosmetolog