ARROW Kajalpenna

Kajalpenna

  • Gratis leverans

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #ARROW

för dess oemotståndliga resultat
ARROW –kajalpenna


ARROW Kajalpenna

ARROW Eye Pencil är en mjuk kajalpenna som på ett perfekt sätt framhäver dina ögon. Den ger dig ett välvårdat utseende som håller hela dagen. Kajalen är tillgänglig i 3 färger: svart, nude, mint.

Kajalpennan innehåller naturliga extrakter av högsta kvalitet som vårdar huden runt ögonen. Med hjälp av den bifogade svampen kan du lätt sudda ut strecket och få exakt det resultat du vill ha.

  • Gratis leverans

VÅRD AV HUD RUNT ÖGONEN

  • Färgstark
  • Smetar inte ut sig
ARROW Kajalpenna
Mjuk konsistens
Speciell svamp för suddning

Med ARROW kan du sminka dig precis som du vill. Kajalen har en väl sammansatt och mjuk konsistens som tillåter dig att på ett perfekt sätt framhäva eller korrigera formen på dina ögon. Måla ett streck på det nedre eller övre ögonlocket eller på vattenlinjen. Stercket kan du sedan sudda ut med hjälp av den lilla mjuka svampen i änden på kajalen. På så sätt får du snabbt en sensuell ”smoky” ögonmakeup.

  • Gratis leverans

Unika ingredienser

ARROW Kajalpenna

Liksom våra andra produkter innehåller ARROW naturliga skönhetsframhävande ingredienser. Rinblomextraktet regenererar och skyddar mot irritationer.

Linextraktet ger huden utmärkt näring och återfuktning. Kalmusextraktet har helande egenskaper och ökar hudens elasticitet. Produktens unika sammansättning gör att huden runt ögonen är välvårdad och fransarna är starkare och glansigare.

Ingredienserna har kombinerats ihop i perfekta proportioner för att ge kajalen dess mjuka konsistens. Produktens sammansättning garanterar användningssäkerhet. Till och med personer med känslig hud runt ögonen kan lugnt använda ARROW och njuta av de underbara resultaten.

  • Gratis leverans

Hur använder man produkten?


ARROW Kajalpenna Användning steg 1
ARROW Kajalpenna Användning steg 2
ARROW Kajalpenna Användning steg 3


Börja måla strecket från det inre ögonvråt. För kajalen längs den övre fransraden mot det yttre ögonvråt. Du kan också använda kajalen på vattenlinjen. För att skapa en "smoky" ögonsminkning använd den lilla svampen i kajalens ände för att sudda ut strecket på ögonlocket. Beroende på vilket resultat du vill ha ge strecket den önskade formen och tjockleken.

01.

Hur använder man kajalpennan ARROW?

ARROW har skapats för att göra sminkningen lätt och bekväm. Du kan använda kajalen både på det övre och nedre ögonlocket och på vattenlinjen. ARROW är ett perfekt val för varje tänkbar sminkning. Det är noterbar att vår kajalpenna innehåller ingredienser av högsta kvalitet som vårdar det känsliga området runt ögonen. Produkten är försedd med en speciell liten svamp som används för att sudda ut strecken. Att skapa den trendiga "smoky"-looken har aldrig varit enklare!

02.

Vad är den bifogade svampen avsedd för?

Den speciella lilla svampen som ARROW är försedd med tillåter dig att sudda ut de streck du gjort på ögonlocken och på så sätt skapa en "smoky"-ögonsminkning. Rengör svampen med ljummet vatten och tvål för att avlägsna bakterier och smuts.

03.

Vad är sammansättningen av kajalpennan ARROW?

Sammansättningen av kajalpennan ARROW: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/ Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

04.

Kan kajalen irritera en känslig hud?

Nej. Kajalens innovativa sammansättning och högkvalitativa ingredienser vårdar den känsliga huden runt ögonen och är helt säkra. Kajalen orsakar inte allergier eller hudirritationer.

05.

Vad är det som gör kajalpennan ARROW unik?

Dess mjuka konsistens, långa varaktighet och omsorgsfullt utvalda ingredienser gör ARROW till en helt unik skönhetsprodukt. Den ger dig möjlighet att snabbt och enkelt utföra varje tänkbar sminkning - från "smoky eyes" till precisa linjer. Sminkningen håller hela dagen så du behöver inte titta i spegeln alltför ofta och fräscha upp makeupen. ARROW har skapats av bästa ingredienser som vårdar den känsliga ögonområdet. ORPHICA är ett internationellt erkänt varumärke. Att göra våra kunder nöjda är vårt viktigaste mål. Vi skapar skönhetsprodukter av högsta kvalitet.

06.

I vilka kulörer är kajalen ARROW tillgänglig?

Tillgängliga kulörer på ARROW är svart, brun, nude, mint och grafit.

07.

Hur länge håller ARROW på ögonlocken?

ARROW är varaktig och håller hela dagen.

08.

Vad blir resultatet om jag sminkar mig med ARROW?

Med ARROW får du precis det resultat du vill ha för tillfället. Om du suddar ut kajalen med hjälp av den bifogade lilla svampen skapar du den trendiga "smoky eyes"-looken. Med ARROW kan du också måla skarpa och precisa linjer. Din sminkning blir precis som du vill att den ska bli!

09.

Vad har ARROW för konsistens?

Konsistensen hos ARROW är mjuk och är bra både för suddig ögonmakeup av typen "smoky eyes" och för precisa, smala linjer. Det är också nämnvärt att kajalens fina struktur inte irriterar den känsliga huden runt ögat.

10.

Hur länge får jag vänta på leveransen?

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar. Vi vill uppfylla våra kunders förväntningar och täcker själva alla leveranskostnader.

11.

Är leverans till utlandet möjlig?

Naturligtvis. Genom att observera trenderna behoven hos våra kunder sm förändras görs beställningar runt om i världen. I så fall förlängs bara leveranstiden. Leveranskostnad är 189 SEK.