BROW Ögonbrynsnäring

Ögonbrynsnäring

  • Gratis leverans

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #BROW

för dess oemotståndliga resultat
BROW – ögonbrynsnäring – 4 ml


BROW Ögonbrynsnäring

Ögonbrynsnäringar har på sistone blivit mycket populära. Trenden just nu är att ha tjocka och fylliga bryn. Med BROW kan du uppnå detta mål. Dess unika ingredienser stimulerar ögonbrynens naturliga tillväxt och får de att se friskare ut. BROW får dina ögonbryn att på kort tid bli täta, starka och fylligare. Nu kan du njuta av naturligt vackra och väldefinierade ögonbryn. Produkten är dermatologiskt testad.

Resultaten av behandlingen med BROW kommer att synas snabbare än du tror. Redan efter 4 veckor kommer du att kunna se de första positiva förändringarna: dina bryn kommer att se friskare och vackrare ut. Kom ihåg att för bästa resultat bör ögonbrynsnäringen användas regelbundet i 8-12 veckor. Är det möjligt att brynen blir naturligt vackra på så kort tid? Det är möjligt med BROW! Produkten är avsedd för applicering på ögonbrynen.

  • Gratis leverans
BROW Ögonbrynsnäring

Har du glesa, svaga och bleka bryn? Då har BROW skapats just för dig. Denna ögonbrynsnäring är avsedd för personer som drömmer om fylliga och starka ögonbryn. Produkten har genomgått grundliga tester som visat att de ämnen den innehåller inte bara stimulerar brynen att växa ut och gör de tätare utan också förbättrar deras utseende. Produkten irriterar inte huden.

  • Gratis leverans

LÄS VÅRA KUNDERS RECENSIONER

De har redan uppnått sina drömresultat! Bli en av dem!


Före Ögonbrynsnäring Efter Ögonbrynsnäring Efter "Jag har alltid klagat på mina glesa och bleka ögonbryn. Jag har försökt att färga de med henna med jag har aldrig blivit riktigt nöjd med resultaten. Sedan jag stötte på ögonbrynsnäringen BROW på nätet har jag inte upphört att beundra hur den verkar. Så snabbt som efter 4 veckors användning av BROW var brynen tydligt tätare och mörkare. Mina kompisar frågade mig vad jag hade gjort för att få mina bryn att se så bra ut. Jag rekommenderar jättemycket. Otroliga resultat!"

Monika, 26

Före Ögonbrynsnäring Efter Ögonbrynsnäring Efter "Vackra ögonbryn framhäver ögonen och gör ansiktet mer uttrycksfullt. Tyvärr har jag alltid haft komplex över mina bryn. Jag tyckte att de var alldeles för tunna och hade ful form. Oavsett hur bra sminkningen var förstörde de alltid min look. En kompis rekommenderade till mig ögonbrynsnäringen BROW från ORPHICA. Efter en kort tids användning märkte jag resultaten. Mina bryn har snabbt växt ut och ser nu påtagligt vackrare och fylligare ut. BROW har gjort mitt största komplex till en fördel".

Märta, 31

Före Ögonbrynsnäring Efter Ögonbrynsnäring Efter "Efter att jag blivit mamma har mina ögonbryn försvagats betydligt. De har till och med börjat att falla ut. Hittills har jag alltid tyckt om de så jag bestämde mig att ta hand om de på ett grundligare sätt. Mitt val blev ögonbrynsnäringen BROW från ORPHICA som visade sig vara helt fantastiskt effektiv. Efter några veckor var mina bryn tillbaka i sin goda form. Det är särskilt viktigt för mig att produkten är så pass mild att den inte irriterar min mycket känsliga hud. BROW kännetecknas av hög kvalitet, effektivitet och ett bra pris".

Kamilla, 28

Unika ingredienser

ORPHICA

BROW är en mycket effektiv ögonbrynsnäring. Den får brynen att se både friskare och vackrare ut, gör de betydligt fylligare, starkare och mörkare till färgen. Vad är egenskaperna hos BROW? Hög kvalitet, effektiv verkan och säkerhet. Med denna ögonbrynsnäring uppfyller du din dröm om starka, fylliga och naturligt vackra ögonbryn!

BROW har satts samman av ingredienser av högsta kvalitet. Detta vårdande preparat är rikt på aktiva peptider som ger ögonbrynen näring, gör de starkare och stimulerar brynhårens tillväxt. BROW innehåller också extrakt av ginsengrot som sägs ge evig ungdom eftersom den förbättrar blodcirkulationen och stärker hårets matrix. BROW är både effektiv och säker att använda. Ögonbrynsnäringen har testats dermatologiskt och oftalmologiskt av experter. Ingredienserna i BROW är noggrant utvalda så att du kan ta hand om dina ögonbryn och känna dig speciell.

  • Gratis leverans

Hur använder man produkten?

Ögonbrynsnäring Användning steg 1 01.

Innan du applicerar BROW se till att du är noggrant avsminkad och att dina bryn är torra och rena.

Ögonbrynsnäring Användning steg 2 02.

Applicera produkten på brynen en gång om dagen före sänggåendet. Det räcker med att du applicerar en gång med applikatorn från brynets inre ände till den yttre.

Ögonbrynsnäring Användning steg 3 03.

Njut av resultaten: naturligt vackra och fylliga ögonbryn!

01.

Vem kan använda BROW?

Ögonbrynsnäringen BROW är främst avsedd för personer med glesa, svaga och bleka ögonbryn. Den gör brynen tätare, förbättrar deras kondition och utseende. BROW kan användas av både kvinnor och män. Preparatet rekommenderas däremot inte till minderåriga, personer som genomgår kemoterapi, gravida kvinnor och ammande mödrar.

02.

När kan jag förvänta mig de första resultaten?

Positiva förändringar kan du märka redan efter 4 veckors användning av BROW. Dina ögonbryn blir tätare, starkare och en aning mörkare. Tänk dock på att för bästa resultat måste BROW användas regelbundet i minst 8-12 veckor.

03.

Hur länge måste jag använda BROW?

Det rekommenderas att använda BROW i minst 8-12 veckor. För att resultaten stannar kvar bör man dock fortsätta använda produkten ett par gånger i veckan efter denna period.

04.

Vad är hållbarheten på BROW?

Hållbarheten på BROW är 6 månader efter att du öppnat förpackningen.

05.

Kan jag använda BROW samtidigt som jag använder henna för mina bryn?

BROW är en säker ögonbrynsnäring som stärker dina bryn. Det finns inga kontraindikationer för användning av BROW på ögonbryn som färgats med henna, fast man inte rekommenderar att applicera BROW direkt före eller efter en hennabehandling.

06.

Vad gör BROW unik bland andra tillgängliga ögonfransnäringar?

Det som urskiljer BROW är inte bara dess effektivitet, utan också priset. Den största belöningen och bästa rekommendation är positiva omdömen från nöjda användare. De är många!

07.

Hur ska BROW användas?

Tillämpa BROW dagligen efter sminkborttagning på rena och torra ögonbryn. Det räcker att applicera produkten en gång på varje ögonbryn med hjälp av den bifogade applikatorn för att preparatet ska börja verka.

08.

Verkar BROW snabbare om jag använder det oftare än en gång om dygnet?

BROW är ett modernt preparat med en perfekt förberedd sammansättning. Det räcker med att applicera produkten en gång om dagen. Att lägga på mer produkt eller att göra det oftare kommer inte att påskynda dess verkan.

09.

Hur länge räcker en förpackning av BROW?

Behandlingen med BROW tar minst 8-12 veckor. En förpackning räcker säkert för att du ser de resultat som förväntats.

10.

Finns det kontraindikationer beträffande användning av ögonbrynsnäringen BROW?

Ögonbrynsnäringen BROW har genomgått grundliga dermatologiska tester. Den rekommenderas dock inte till minderåriga, personer under pågående kemoterapi, gravida kvinnor eller ammande mödrar.

11.

Vad är sammansättningen av ögonbrynsnäringen BROW?

Sammansättningen av BROW är följande: Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biotinoyl Tripeptide-1, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Niacinamide, Soluble Collagen, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide.

12.

Har BROW testats på djur?

Nej, produkter från ORPHICA testas inte på djur.

13.

Hur länge får jag vänta på leveransen?

Vi skickar BROW via en budfirma inom två arbetsdagar. Vi vill uppfylla våra kunders förväntningar och täcker själva alla leveranskostnader.

14.

Kan BROW levereras till utlandet?

Naturligtvis. Genom att observera trenderna behoven hos våra kunder sm förändras görs beställningar runt om i världen. I så fall förlängs bara leveranstiden. Leveranskostnad är 189 SEK.