Timeless-dzien Föryngrande dagkräm

Föryngrande dagkräm

  • Gratis leverans

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #Timeless

för dess oemotståndliga resultat
TIMELESS FÖRYNGRANDE DAGKRÄM – 50 ML


Timeless-dzien Föryngrande dagkräm

En dagkräm är ett måste i varje mogen kvinnas sminkväska, oavsett hudtyp. Eftersom din hud dagligen utsätts för skadliga solstrålar, miljöförorening och mikroskador behöver den ett omfattande stöd. Med tanke på detta har ORPHICA förberett en innovativ produktlinje TIMELESS som tillgodoser din huds behov.

Dagkrämen TIMELESS anti-ageing med Pro-Lift Complex ™ och en tredubbel antirynkeffekt gör huden elastisk, välnärd och slät. De aktiva ingredienserna stimulerar cellerna att producera kollagen och elastin, vilket förhindrar huden från att tappa sin spänst. Dessutom jämnar de ut hudens ton och minskar missfärgningar. De har också antioxiderande effekter. Produkten är dermatologiskt och allergitestad.

  • Gratis leverans

SLÄT, SPÄNSTIG OCH VÄLNÄRD HUD

Fördelarna hos dagkrämen TIMELESS har uppskattats av personer som deltagit i produkttestningen.


95%

bekräftar att produkten absorberas väl

85%

kostaterar att produkten gör hyn spänstigare om den används regelbundet

85%

skulle rekomendera krämen till en vän

75%

har märkt en synlig hudåtstramning

Om du vill ge din hud skydd och återfuktning dygnet runt och dessutom bli av med åldringstecknen är den föryngrande dagkrämen TIMELESS en produkt skapad just för dig. Dess unika formel Pro-Lift Complex ™ uppfyller dina drömmar om jämn, elastisk och frisk hy.

Produkten har genomgått noggranna tester som har bekräftat att de aktiva substanserna som finns i den motverkar för tidig åldring av huden. Dessutom har krämen en SPF 20 som skyddar huden mot skadliga UVA- och UVB-strålar.

  • Gratis leverans

LÄS VÅRA KUNDERS RECENSIONER


Efter Jag märkte de första rynkorna för några år sedan. Så småningom har huden i ansiktet blivit allt torrare och förlorat sin spänst. Jag använde olika fuktgivande kosmetika, men såg ingen större förbättring. Alla produkter var alltför feta och täppte till porerna i min hud. Det var först kosmetiklinjen TIMELESS som uppfyllde mina förväntningar. Dagkrämen TIMELESS har gjort mitt ansikte lysterfullt samt gett den näring och spänst.

JULITA,35

Efter Jag arbetar mycket vardagar och har inte mycket tid kvar till att besöka skönhetssalonger och få regelbundna hudbehandlingar. Därför sätter jag på ORPHICA:s effektiva föryngrande produktlinjen TIMELESS. Jag har testat många hudvårdsprodukter men dagkrämen från ORPHICA är min favorit.  Den är enkel att stryka på, lätt och belastar inte huden. Dessutom är den utmärkt på att släta ut rynkorna och hjälper mig att bli av med missfärgningar.

ELLA, 35

Efter Föryngrande produkter från TIMELESS-linjen är mina favoritprodukter som jag använder regelbundet. Omedelbart efter applicering känns huden fastare och ser fräsch ut under hela dagen. Jag tycker att dagkrämen TIMELESS är jättebra på grund av sina aktiva ingredienser, perfekta konsistens, användarvänlighet och skyddsfilter. Jag använder den under sommar och vinter. Vill inte vara utan den. Jag har redan rekommenderat krämen till mina vänner. De är också jättenöjda med den.

MONIKA, 45

  • Gratis leverans

Unika ingredienser

  • Gratis leverans

Den föryngrande dagkrämen TIMELESS med Pro-Lift Complex™ är en unik kombination av aktiva ingredienser som ger tillräcklig näring åt huden i ansiktet och jämnar ut den. Produktens höga kvalitet, säkerhet och effektivitet garanterar att våra kunder blir nöjda.

Krämen är sammansatt av naturliga ingredienser och extrakt som vårdar huden och förhindrar dess uttorkning. Komplexet Peptiskin, som innehåller arginin och lysin, garanterar en trippel antirynkeffekt, fyller ut fina linjer och ojämnheter samt förhindrar hudens volymförlust. Abyssinsk olja jämnar ut hudtonen, minskar missfärgningar, gör huden välnärd, slät och lysterfull.  Extraktet av Cryptomeria japonica verkar antioxiderande och stimulerar hudens blodcirkulation. Allantoin har lugnande och lindrande egenskaper samt minskar hudirritationer. E-vitamin återfuktar huden intensivt, stimulerar bildandet av kollagen i huden samt skyddar den mot negativa effekter av UV-strålning. Glycerin slätar ut rynkorna samt förbättrar hyns elasticitet och spänst.

  • Gratis leverans

Hur använder man produkten?

Föryngrande dagkräm Användning steg 1 01.

Innan du lägger på dagkrämen se till att din hud i ansiktet är noggrant rengjord.

Föryngrande dagkräm Användning steg 2 02.

Applicera en liten mängd av krämen på ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonområdet.

Föryngrande dagkräm Användning steg 3 03.

Massera in med cirkulerande rörelser tills krämen fullständigt trängt in i huden.

01.

HUR VERKAR DEN FÖRYNGRANDE DAGKRÄMEN TIMELESS?

Aktiva ingredienser hos dagkrämen TIMELESS anti-aging stimulerar cellerna till att producera kollagen och elastin, vilket förhindrar att huden blir slapp. Dessutom jämnar de även ut hudtonen och minskar missfärgningarna.

02.

HUR ANVÄNDS DAGKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING?

Det räcker med att applicera en liten mängd kräm på rengjort ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonområdet. Massera därefter sakta in krämen med cirkulerande rörelser tills den fullständigt absorberats av huden. Produkten ska användas under dagen.

03.

VEM ÄR DAGKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING AVSEDD FÖR?

Dagkrämen TIMELESS anti-ageing är avsedd för kvinnor med alla hudtyper som vill se unga och fräscha ut samt motverka de första tecknen på hudåldring.

04.

VAD ÄR DET SOM GÖR DAGKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING UNIK?

Den föryngrande dagkrämen TIMELESS med Pro-Lift Complex™ är en unik kombination av aktiva ingredienser som ger optimal näring åt huden i ansiktet och jämnar ut den. Produktens

05.

VAD ÄR HÅLLBARHETEN PÅ DAGKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING?

Produktens hållbarhet är 6 månader efter att förpackningen öppnats.

06.

ÄR DAGKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING EN SÄKER PRODUKT?

Ja, produkten är helt säker. Den föryngrande dagkrämen TIMELESS Anti-aging har genomgått rigorösa dermatologiska och allergitester som bekräftar att dess aktiva substanser effektivt försenar hudsåldring. Det är en produkt du kan lita på.

07.

VAD ÄR SAMMANSÄTTNINGEN HOS DAGKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING?

Dagkrämen Timeless anti-ageing har följande sammansättning: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isohexadecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate,
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenoxyethyl Caprylate, Propanediol, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Coco-Caprylate, Cetearyl Glucoside, Stearic Acid, Crambe Abyssinica Seed Oil, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Cryptomeria Japonica Bud Extract, Arginine /Lysine Polypeptide, Sorbic Acid, Disodium EDTA, Parfum.

08.

HUR SKA DAGKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING FÖRVARAS?

Produkten bör förvaras vid rumstemperatur, helst 8°C till 25°C, i en tätt tillsluten behållare. Undvik direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn.

09.

Kan produkten levereras till utlandet?

Javisst. I takt med de förändrande trenderna och behoven hos våra kunder skickar vi beställda produkter till länder i hela världen. Vid internationella beställningar är det endast leveranstiden som förlängs. Leveranskostnaden är 189 SEK.

10.

HUR LÄNGE FÅR JAG VÄNTA PÅ LEVERANSEN? 

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar.