Touch-krem Handkräm

Handkräm

  • Gratis leverans

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #Touch

för dess oemotståndliga resultat
TOUCH HANDKRÄM – 100 ML


Touch-krem Handkräm

Händer kräver omfattande vård, eftersom de varje dag utsätts för externa faktorer. Bakterier, skadliga ämnen och låga temperaturer på vintern bidrar till mikroskador, sprickande hud, fjällande epidermis samt förlust av elasticitet. Om du vill ta itu med torr hud och vårda dina händer ordentligt prova vårdande och omhändertagande produkter från serien TOUCH by ORPHICA.

Handkrämen TOUCH med ingrediensformeln Intensive Moisture Therapy gör huden på händerna intensivt regenererad, mer elastisk och spänstig. På hudens yta skapar krämen ett osynligt skyddande skikt som binder vatten. Krämens naturliga ingredienser återfuktar torr och irriterad hud, påskyndar dess regenerering och slätar ut rynkor på händerna. Dessutom är krämen näringsrik och verkar antioxiderande. Den är dermatologiskt testad.

  • Gratis leverans

VÄLNÄRD, ELASTISK OCH SPÄNSTIG HUD PÅ HÄNDERNA

Fördelarna med handkrämen TOUCH har uppskattats av av användare som deltagit i produktundersökningen.


95%

bekräftar att regelbunden användning av krämen gör huden bättre återfuktad

90%

bekräftar att huden är mer elastisk

90%

av deltagarna upplever att huden är lenare och välnärd

85%

har märkt att huden är spänstigare

Om dina händer behöver intensiv återfuktning och om du dessutom vill släta ut huden, göra den fastare och välnärd, är handkrämen TOUCH en produkt just för dig. Den unika ingredienskombinationen Itensive Moisture Therapy har skapats för intensiv regenerering av handhuden i takt med att den förändras med åldern och utsätts för många yttre faktorer. I takt med tidens gång blir den ofta allt torrare och förlorar sin fasthet. Produkten har genomgått noggrann testning som bekräftat att den inte irriterar huden och att dess aktiva ingredienser vårdar, skyddar och intensivt återfuktar händerna.

  • Gratis leverans

LÄS VÅRA KUNDERS RECENSIONER

Följ  i deras fotspår, vårda dina händer med TOUCH och uppnå de resultat du drömmer om!


Före Jag har mycket känslig handhud som är mitt stora problem. Tyvärr har inga hudvårdsprodukter hittills uppfyllt mina förväntningar, men när jag provade serien TOUCH visste jag genast att det var riktiga produkter för mig. Jag tycker jättemycket om handkrämen TOUCH som snabbt och intensivt återfuktar och regenererar huden även om den är mycket torr och spricker. Och viktigast av allt - den irriterar inte mina händer. Jag rekommenderar denna produkt till så gott som alla.

ANNIKA, 30

Före Det känns underbart när mina händer är mjuka, lena och välvårdade. Hittills har endast några få produkter uppfyllt mina krav, men ändå har jag aldrig varit 100% nöjd med dem. Eftersom jag uppskattar varumärkesprodukter som har högsta kvalitet bestämde jag mig för att köpa hudvårdsprodukter TOUCH från ORPHICA. En av mina favoriter är handkrämen TOUCH som snabbt tränger in i huden och är smidig på att ge näring och återfukta.

IWONA, 26

Före Eftersom jag är allergisk har jag alltid svårt att välja vårdprodukter som inte irriterar min hud. Hittills kunde jag bara använda ren glycerin. Lyckligtvis råkade jag hitta produktserien TOUCH från ORPHICA. Jag är förtjust i handkrämen för dess perfekta sammansättning som inte framkallar allergi och är dermatologiskt testad. Jag har märkt att den till och med slätar ut rynkorna.

ANNETTE, 29

  • Gratis leverans

Unika ingredienser

  • Gratis leverans

Handkrämen TOUCH med Intensive Moisture Therapy är sammansatt av unika aktiva ingredienser som intensivt återuppbygger och vårdar huden på händerna samt skyddar den mot för stor fuktförlust. Dess utmärkta kvalitet, användningssäkerhet och effektiva verkan gör att den fått många nöjda användare.

I produktens sammansättning ingår naturliga ingredienser och extrakt som vårdar handhuden och hindrar den från att torka ut. Glycerin gör huden elastisk och spänstig. Urea återfuktar huden och gör den mjuk. Vitamin E verkar antioxiderande och skyddande samt hjälper att släta ut rynkorna. Panthenol har antiinflammatoriska egenskaper, bidrar till snabbare återuppbyggnad av överhuden samt ger en känsla av lena händer. Natriumhyaluronat formar ett vattenbindande skikt på hudytan av på så sätt säkerställer en optimal återfuktning. Extrakt av grönt te 
försenar hudens åldrande, är utmärkt på att återfukta, lindra hudirritationer och -inflammationer. Dessutom innehåller produkten värdefulla polyfenoler som är rika på bland annat vitaminerna B, A, C och K samt grundämnena kalcium, järn, fosfor, kalium och kisel.

  • Gratis leverans

Hur använder man produkten?

Handkräm Användning steg 1 01.

Innan du använder handkrämen TOUCH se till att dina händer är noggrant rengjorda och torra.

Handkräm Användning steg 2 02.

Applicera en liten mängd kräm på händerna.

Handkräm Användning steg 3 03.

Smeta ut krämen försiktigt över händerna och massera in med cirkulerande rörelser tills den helt trängt in i huden.

01.

HUR VERKAR HANDKRÄMEN TOUCH?

Aktiva ingredienser i handkrämen TOUCH återfuktar torr och irriterad hud, får den att förnyas snabbare, slätar ut rynkorna, ger huden näring och har dessutom en antioxiderande verkan.

02.

HUR ANVÄNDER MAN HANDKRÄMEN TOUCH?

Applicera en liten mängd kräm på rena och torra händer och massera sedan in med runda rörelser tills den fullständigt trängt in in huden. Använd inte produkten vid överkänslighet mot någon av ingredienserna. Om krämen råkar komma i ögonen skölj de med rikligt med vatten.

03.

VEM ÄR HANDKRÄMEN TOUCH AVSEDD FÖR?

Handkrämen TOUCH är avsedd för personer vars händer kräver omfattande vård och dagligen utsätts för skadliga faktorer. Om du har torra och sköra händer med hud som spricker och fjällar är handkrämen TOUCH från ORPHICA en perfekt lösning för dig. Använd även andra produkter i serien TOUCH för att ge dina händer en heltäckande vård.

04.

VARFÖR ÄR HANDKRÄMEN TOUCH UNIK?

Handkrämen TOUCH är en unik produkt på grund av den innovativa ingredienskombinationen Intensive Moisture Therapy som intensivt återuppbygger huden, ökar dess elasticitet och spänst samt skapar ett osynbart vattenbindande skyddsskikt på hudens yta.

05.

VAD ÄR HÅLLBARHETEN PÅ HANDKRÄMEN TOUCH?

Produktens hållbarhet är 3 månader från det datum då förpackningen öppnas.

06.

ÄR HANDKRÄMEN TOUCH EN SÄKER PRODUKT?

Ja, produkten är helt säker. Handkrämen TOUCH har genomgått noggranna dermatologiska- och allergitester som har bekräftat att dess aktiva ingredienser garanterar att huden får optimal näring och återfuktning, dess åldrande försenas, irritationerna lindras och återuppbyggnaden blir snabbare och effektivare.

07.

VAD HAR HANDKRÄMEN TOUCH FÖR SAMMANSÄTTNING?

Sammansättningen hos handkrämen TOUCH är följande: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Stearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Hydrogenated Coco-Glycerides, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Urea, Panthenol, Camellia Sinensis Extract, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

08.

HUR FÖRVARAS HANDKRÄMEN TOUCH?

Förvara produkten i rumstemperatur (helst 8-25 ᵒC) i en tätt tillsluten förpackning. Skydda mot direkt solljus. Håll oåtkomligt för barn.

09.

KAN PRODUKTEN LEVERERAS TILL UTLANDET?

Javisst. I takt med de förändrande trenderna och behoven hos våra kunder skickar vi beställda produkter till adresser i hela världen. Vid internationella beställningar är det endast leveranstiden som förlängs. Leveranskostnaden är 189 SEK.

10.

HUR LÄNGE FÅR JAG VÄNTA PÅ LEVERANSEN?

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar.