Touch-odzywka Näring för naglar och nagelband

Näring för naglar och nagelband

  • Gratis leverans

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #Touch

för dess oemotståndliga resultat
TOUCH NÄRING FÖR NAGLAR OCH NAGELBAND – 15 ML


Touch-odzywka Näring för naglar och nagelband

Välskötta händer och naglar är vårt visitkort. Tyvärr är vackra, friska och starka nagelplattor ibland något man endast kan drömma om. Många personer har problem med sina svaga, spröda naglar och sköra nagelband. För att förebygga detta har varumärket ORPHICA skapat den återuppbyggande och vårdande produktserien TOUCH.

Näringen TOUCH för naglar och nagelband innehåller ingrediensformulan Deep Regeneration Therapy. Den gör att till och med mycket torra och spröda naglar som skadats av kemiska behandligar och aggressiv manikyr blir starka, återuppbyggda, mer motståndskraftiga mot externa faktorer samt ordentligt återfuktade. Näringens naturliga komponenter gör nagelbanden mjuka och vålvårdade, ger naglarna lyster och förebygger deras skiktning. Produkten 
är dermatologiskt testad.

  • Gratis leverans

STARKA NAGLAR OCH VÄLSKÖTTA NAGELBAND

Fördelarna med näringen TOUCH för naglar och nagelband har uppskattats av användare som deltagit i produktundersökningen.


95%

bekräftar att en regelbunden användning av näringen TOUCH får naglarna och nagelbanden att se välskötta ut

85%

påstår att produkten ger naglarna och nagelbanden optimal återfuktning

75%

av deltagarna upplever att näringen TOUCH stoppar naglarna från att skiktas och gå sönder

90%

har märkt att näringen TOUCH snabbt absorberas och effektivt vårdar både naglarna och nagelbanden

Söker du en perfekt lösning för spröda och svaga naglar? Drömmer du om att slippa sköra nagelband och skötta naglarna på samma sätt som man gör i en skönhetssalong?  Näringen TOUCH från ORPHICA för naglar och nagelband med den innovativa ingredienskombinationen Deep Regeneration Therapy är i så fall en produkt skapad just för dig. Produkten har genomgått noggrann testning som har bekräftat att dess aktiva ingredienser vårdar och skyddar naglar samt återställer deras goda skick. Dessutom är produkten utmärkt på att vårda nagelbanden och göra de mjukare, ge naglarna lyster och förebygga deras skiktning.  Du kan använda produkten utan risk för att den skadar dig.

  • Gratis leverans

LÄS VÅRA KUNDERS RECENSIONER

Följ  i deras fotspår, vårda dina naglar och nagelband med näringen TOUCH och uppnå de resultat du drömmer om!


Före Efter Jag har mycket känslig handhud som är mitt stora problem. Tyvärr har hittills inga hudvårdsprodukter uppfyllt mina förväntningar, men när jag provat serien TOUCH visste jag genast att det var riktiga produkter för mig. Under en lång tid höll jag på att förlänga mina naglar men det visade sig vara ett fel sätt att ta hand om de. De hade blivit för mjuka och tappat lyster. För att återuppbygga de använder jag sedan en tid regelbundet näringen TOUCH för naglaroch nagelband. Jag har satsat på ett beprövat varumärke och naturliga ingredienser. Jag är mycket nöjd med produkten och rekommenderar den till alla.

ANNICA, 30

Före Efter Det känns underbart när mina händer är mjuka, lena och välvårdade. Hittills har endast några få produkter uppfyllt mina krav, men ändå har jag aldrig varit 100% nöjd med dem. Eftersom jag uppskattar varumärkesprodukter med utmärkt kvalitet bestämde jag mig för hudvårdsprodukter TOUCH från ORPHICA. Näringen TOUCH för naglar och nagelband är den enda nagelvårdsprodukt som både skyddar och ger näring till nagelplattan. Jag har också märkt att näringen återuppbygger sköra nagelband och ger dem ett välvårdat och smidigt utseende. Mina naglar har snabbt blivit starka, glänsiga och vackra.

IWONA, 26

Före Efter Eftersom jag är allergisk har jag alltid svårt att välja vårdprodukter som inte irriterar min hud. Hittills har jag endast kunnat använda glycerin från apoteket. Lyckligtvis har jag råkat hitta produktserien TOUCH från ORPHICA. Jag går inte på manikyr till salonger utan själv vårdar mina naglar och nagelband med hjälp av näringspreparatet TOUCH. På jobbet måste jag se perfekt ut och denna produkt från ORPHICA är perfekt på att uppfylla alla mina förväntningar. Jag tycker att den är absolut värd att rekommendera till andra. Äntligen ser mina naglar och nagelband välvårdade ut, och det känns fantastiskt!

ANNETTE, 29

  • Gratis leverans

Unika ingredienser

  • Gratis leverans

Näringen TOUCH för naglar och nagelband med ingrediensformeln Deep Regeneration Therapy utgör en pergekt lösning för slitna, lysterlösa naglar och sköra nagelband. Produktens utmärkta kvalitet, användningssäkerhet och effektiva verkan gör att den fått många nöjda användare.

I dess sammansättning ingår naturliga ingredienser och extrakt som vårdar naglar och nagelband och ger dem näring. Ricinolja skapar ett ocklusivt skikt som förhindrar att vattnet avdunstas från överhuden och återställer naglarnas lyster. Arganolja stärker och regenererar nagelplattan. Abyssinsk olja regenererar torra naglar efter aggresiv manikyr och kemiska behandlingar, ger lyster, återfuktar och förebygger skiktning. Naglarna blir starka och nagelbanden återfuktade. Vitamin E verkar antioxiderande och skyddande. Vitamin B3 stimulerar bildningen av ceramider och keratin, vilket ger naglarna motståndskraft mot yttre faktorer. Syntetiskt vitamin A stimulerar återuppbyggnaden av kollagen och elastin i huden. Naturliga fytosteroler hindrar naglar från att gå sönder och splittras. Squalen återuppbygger överhudens lipidbarriär och förhindrar en alltför intnsiv avdunstning av vatten från hudytan. På så sätt blir nagelbanden mjuka och jämna och naglarna får en ytterligare förstärkning.

  • Gratis leverans

Hur använder man produkten?

Näring för naglar och nagelband Användning steg 1 01.

Innan du börjar använda näringen för naglar och nagelband TOUCH se till att dina händer och naglar är rena och torra.

Näring för naglar och nagelband Användning steg 2 02.

Applicera näringen på rengjorda naglar och nagelband för att låta de verkande ämnena fullständigt tränga in i deras yta.

Näring för naglar och nagelband Användning steg 3 03.

Tvätta sedan bort produkten med ljummet vatten. Använd en gång om dagen.

01.

HUR VERKAR NÄRINGEN FÖR NAGLAR OCH NAGELBAND FRÅN SERIEN TOUCH?

De aktiva ingredienserna i näringen TOUCH för naglar och nagelband återuppbygger torra och slitna nagelband och gör de mjukare. Dessutom ger de glans åt naglarna och hindrar de från att flisas.

02.

HUR ANVÄNDER MAN NÄRINGEN TOUCH FÖR NAGLAR OCH NAGELBAND?

Det räcker med att sprida näringen på rengjorda engång om dagen på rengjorda naglar och nagelband, så att de aktiva ingredienserna fullständigt tränger in i ytan. Sedan tvättas produkten bort med varmt vatten. Använd inte vid överkänslighet mot någon av produktens ingredienser. Om du får produkten i ögonen, skölj de med rikligt med vatten.

03.

VEM ÄR NÄRINGEN TOUCH FÖR NAGLAR OCH NAGELBAND AVSEDD FÖR?

Näringen TOUCH för naglar och nagelband är avsedd för personer vars naglar och nagelband kräver omfattande återuppbyggnad och omsorg. Om du vill ge dina naglar ett makalöst vackert utseende är näringen från ORPHICA en perfekt lösning för dig. Använd även andra produkter i serien TOUCH för att dina händer ska få en heltäckande vård.

04.

VARFÖR ÄR NÄRINGEN TOUCH FÖR NAGLAR OCH NAGELBAND UNIK?

Näringen TOUCH för naglar och nagelband är en unik produkt efterson den innehåller den innovativa ingrediensformeln Deep Regeneration Therapy som stärker till och med mycket torra och spröda naglar som skadats av kemiska behandligar och aggressiv manikyr. Näringen TOUCH gör naglarna starka, återuppbyggda och ordentligt återfuktade.

05.

VAD ÄR HÅLLBARHETEN PÅ NÄRINGEN TOUCH FÖR NAGLAR OCH NAGELBAND?

Hållbarheten på produkten är 3 månader från den dag då förpackningen öppnas.

06.

ÄR NÄRINGEN TOUCH FÖR NAGLAR OCH NAGELBAND EN SÄKER PRODUKT?

Ja, produkten är helt säker. Näringen TOUCH för naglar och nagelband har genomgått noggranna dermatologiska- och allergitester som har bekräftat att dess naturliga ingredienser vårdad nagelbanden och gör de mjukare, ger naglarna lyster och förebygger deras skiktning. Du kan använda produkten utan risk för att den skadar dig.

07.

VAD ÄR SAMMANSÄTTNINGEN HOS NÄRINGEN TOUCH FÖR NAGLAR OCH NAGELBAND?

Näringen TOUCH för naglar och nagelband har följande sammansättning: Aqua, Propanediol, Polyacrylamide, Hydrogenated Polydecene, Laureth-7, Ricinus Communis Seed Oil, Coco-Glucoside, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Disodium EDTA, Parfum, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

08.

HUR FÖRVARAS NÄRINGEN TOUCH FÖR NAGLAR OCH NAGELBAND?

Produkten ska förvaras i rumstemperatur (helst 8-25 ᵒC) i en tätt tillsluten förpackning. Skydda mot direkt solljus. Förvara oåtkomligt för barn.

09.

KAN PRODUKTEN LEVERERASTILL UTLANDET?

Javisst. I takt med de förändrande trenderna och behoven hos våra kunder levererar vi beställda produkter till länder i hela världen. Vid internationella beställningar är det endast leveranstiden som förlängs. Leveranskostnaden är 189 SEK.

10.

HUR LÄNGE FÅR JAG VÄNTA PÅ LEVERANSEN?

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar.