Timeless-noc Nattkräm anti-ageing

Nattkräm anti-ageing

  • Gratis leverans

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #Timeless

för dess oemotståndliga resultat
NATTKRÄM TIMELESS ANTI-AGEING – 50 ML


Timeless-noc Nattkräm anti-ageing

Vet du att din hud arbetar intensivt även under nätterna? För att vårda den ordentligt behöver du en nattkräm med aktiva ingredienser som neutraliserar fria radikaler och på så sätt hjälper huden att intensivt regenereras under sömnen. Var redo för varje dags utmaningar med ORPHICA och dess innovativa produktserien TIMELESS som uppfyller förväntningarna hos kvinnor i alla åldrar.

Nattkrämen TIMELESS anti-aging med Cell-Fortifying Complex ™ stimulerar produktionen av kollagen och elastin i hudcellerna samt reducerar rynkornas djup och volym.  Huden är intensivt återfuktad, fastare och har ett yngre och piggare utseende. Krämens aktiva ingredienser förbättrar cirkulationen och förstärker blodkärlsväggar, vilket gör huden fastare och regenererar dess celler. Produkten är dermatologisk - och allergitestad.

  • Gratis leverans

INTENSIVT ÅTERFUKTAD, FAST OCH SLÄT HUD

Fördelarna hos nattkrämen TIMELESS har uppskattats av kvinnor som deltagit i produktundersökningen.


90%

av de undersökta kvinnorna skulle rekomendera krämen till sin vän

90%

har märkt att en regelbunden användning av krämen gör huden slätare och välnärd

80%

bekräftar att huden är spänstig

75%

uppger att huden har blivit mer elastisk

Om din hud behöver intensiv återfuktning och omfattande skydd efter en tröttnande dag är nattkrämen TIMELESS anti-aging en produkt just för dig. Den unika formulan Cell-Fortifying Complex ™ har skapats för kvinnor som drömmer om stram, föryngrad och fräsch hud. Produkten har genomgått noggrann testning som har bekräftat att de aktiva substanserna i den minskar rynkornas djup och volym.

  • Gratis leverans

LÄS VÅRA KUNDERS RECENSIONER


Efter Jag märkte de första rynkorna för några år sedan. Varje år blev min hy alltmer uttorkad och förlorade sin fasthet. Jag använde olika fuktgivande hudvårdsprodukter, men jag upplevde ingen större förbättring. Produkterna var alltid för feta och täppte till porerna. Det var först serien TIMELESS som uppfyllde mina förväntningar. Sedan jag börjat använda nattkrämen vaknar jag med fräsch och fin hy. Mitt ansikte ser utvilat ut. Jag rekommenderar denna produkt till alla kvinnor.

JULITA, 35

Efter Jag arbetar mycket vardagar och har inte tid att besöka skönhetssalonger för regelbundna hudbehandlingar. Därför sätter jag på ORPHICA:s effektiva produktserie TIMELESS anti-ageing. Hittils har varje sömnlös natt synts på mitt ansikte. Sedan jag börjat använda nattkrämen  från ORPHICA ser min hy ett par år yngre ut. Rynkorna har slätats ut, huden har blivit strålande fräsch och jag känner mig yngre och välvårdad.

ELLA, 35

Efter Hudvårdsprodukter TIMELESS är mina favoriter som jag använder regelbundet. Direkt efter användning känns min hud fastare och spänstig och ser dessutom fräsch ut under hela dagen. Nattkrämen från serien TIMELESS har löst mina problem med rynkor. Dess vårdande ingredienser gör huden elastisk och återfuktad. Rekommenderar!

MONIKA, 45

  • Gratis leverans

Unika ingredienser

  • Gratis leverans

Nattkrämen TIMELESS anti-ageing med Cell-Fortifying Complex™ är en unik kombination av aktiva ingredienser som stimulerar blodcirkulationen och stärker blodkärlsväggar, gör huden fastare och regenerar dess celler. Satsa på TIMELESS för att på egen hud känna utmärkt kvalitet, säkerhet och effektivitet.

I produktens sammansättning ingår naturliga ingredienser och extrakt som hjälper till att regenerera huden under natten samt säkerställer en optimal återfuktning. ChroNoline ™  är en biomimetisk signalpeptid med anti-rynk effekt som stödjer produktionen av kollagen, minskar rynkornas djup och volym samt gör huden fast och fräsch. Allantoin har lugnande och lindrande egenskaper och eliminerar dessutom hudirritationer. Extraktet av Centella asiatica stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i hudcellerna, slätar ut rynkorna, reducerar missfärgningarna samt återfuktar huden och gör den spänstigare. Ädelbananextraktet stimulerar regenerationen av hudcellerna och blodcirkulationen samt stärker blodkärlsväggarna. E-vitamin återfuktar huden intensivt, stödjer dess kollagenbildning samt skyddar mot UV-strålning. Glycerin slätar ut rynkorna, gör huden mer elastiskt och spänstig.

  • Gratis leverans

Hur använder man produkten?

Nattkräm anti-ageing Användning steg 1 01.

Rengör huden ordentligt innan du applicerar nattkrämen.

Nattkräm anti-ageing Användning steg 2 02.

Massera in en liten mängd kräm i ansiktet, halsen och dekolletaget. Undvik ögonområdet.

Nattkräm anti-ageing Användning steg 3 03.

Massera försiktigt in krämen med cirkulerande rörelser tills den fullständigt trängt in i huden.

01.

HUR VERKAR NATTKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING?

Aktiva ingredienser hos nattkrämen TIMELESS anti-ageing stimulerar cirkulationen och stärker blodkärlsväggarna, vilket gör huden fastare och regenerar dess celler. Dessutom verkar de återfuktande och uppstramande.

02.

HUR ANVÄNDER MAN NATTKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING?

Det räcker med att applicera en liten mängd kräm på rengjort ansikte, hals och dekolletage.Undvik ögonområdet.  Massera därefter sakta in krämen med cirkulerande rörelser tills den fullständigt absorberats av huden. Produkten ska användas under natten.

03.

VEM ÄR NATTKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING AVSEDD FÖR?

Nattkrämen TIMELESS anti-ageing är avsedd för kvinnor med olika hudtyper som vill se unga och fräscha ut samt motverka de första åldringstecknen.

04.

VARFÖR ÄR NATTKRÄMEN TIMELESS NTI-AGEING UNIK?

Nattkrämen TIMELESS anti-ageing är en unik produkt eftersom den innehåller formulan Cell-Fortifying Complex™ som stimulerar produktionen av kollagen och elastin i hudcellerna samt minskar längden och djupet på ansiktsrynkorna. Resultatet blir intensivt återfuktad, spänstigare hud med ett yngre och fräschare utseende.

05.

VAD ÄR HÅLLBARHETEN PÅ NATTKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING?

Produktens hållbarhet är 6 månader från det datum då förpackningen öppnades.

06.

ÄR NATTKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING EN SÄKER PRODUKT?

Ja, produkten är helt säker. Nattkrämen TIMELESS anti-aging har genomgått noggrann dermatologisk- och allergitestning som har bekräftat att de aktiva substanserna i krämen motverkar att huden åldras för tidigt. Dessutom gör de huden fastare och stödjer regenerering av cellerna. Nattkrämen TIMELESS är en pålitlig hudvårdsprodukt.

07.

VAD ÄR SAMMANSÄTTNINGEN HOS NATTKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING?

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethyl Caprylate, Isohexadecane, Glycerin, Propanediol, Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Butylene Glycol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olus Oil, Xanthan Gum, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Musa Sapientum Flower Extract, Squalene, Beta-Sitosterol, Dextran, Caprooyl Tetrapeptide-3, Allantoin, Parfum, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Oil, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA.

08.

HUR FÖRVARAS NATTKRÄMEN TIMELESS ANTI-AGEING?

Produkten ska förvaras i rumstemperatur (helst 8-25 ᵒC) i en tätt tillsluten förpackning. Skydda den mot direkt solljus och förvara oåtkomligt för barn.

09.

KAN PRODUKTEN LEVERERAS TILL UTLANDET?

Javisst. I takt med de förändrande trenderna och behoven hos våra kunder skickar vi beställda produkter till adresser i hela världen. Vid internationella beställningar är det endast leveranstiden som förlängs. Leveranskostnaden är 189 SEK.

10.

HUR LÄNGE FÅR JAG VÄNTA PÅ LEVERANSEN?

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar.