PURE Ögonserum

Ögonserum

  • Gratis leverans

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #PURE

för dess oemotståndliga resultat
PURE – ögonserum – 15 ml


PURE Ögonserum

PURE är ett serum som vårdar den känsliga huden runt ögonen. Ögonserumet gör huden välnärd och slätar ut den. Perfekt kombinerade ingredienser förhindrar rynkbildning. Produkten förbättrar också hudens befuktning genom att förstärka dess hydrolipida barriär och skyddar cellerna mot fria radikaler.

PURE stramar upp och regenererar huden intensivt. Med det kan du glömma mörka ringar och svullnader under ögonen. Serumet förbättrar dessutom hudens ton och lyser upp den lätt. Det räcker med bara några droppar för att din blick får lyster och fräschhet!".

  • Gratis leverans

HUD RUNT ÖGONEN

Fördelarna med PURE har uppskattats av kvinnor som deltagit i testerna.


80%

har bekräftat att PURE reducerar mörka ringar och svullnader under ögonen

75%

har konstaterat att serumet lätt lyser upp huden

70%

har märkt en synlig minskning av rynkor

PURE Ögonserum

PUREs lätta, snabbabsorberande formula lämnar ingen fet film och den är mycket enkel att applicera. Serumet är en perfekt lösning för alla hudtyper, därmed kan det användas utan risk! En förpackning räcker för 3 månaders användning.

  • Gratis leverans

LÄS VÅRA KUNDERS RECENSIONER

De har redan uppnått de önskade resultaten och tagit hand om huden runt ögonen med serumet PURE!


Före Ögonserum Efter Ögonserum Efter "Mörka ringar under ögonen var mitt största problem. Jag har alltid varit tvungen att dölja de under makeupen. Oavsett om jag sovit länge eller varit vaken hela natten, kunde jag inte bli av med dem. Detta har gjort att jag tappat mitt självförtroende. Jag har alltid sett trött ut. Jag har använt en hel del skönhetsprodukter som svikit mig och inte gett önskad effekt. Med PURE serum börjar jag nu se en gradvis förbättring".

Patricia, 36

Före Ögonserum Efter Ögonserum Efter När jag fyllde 30 år bestämde jag mig för att mer noggrant ta hand om min hud. Att bara använda kräm var för lite i denna ålder. Först testade jag PURE ögonserum från ORPHICA. Jag har märkt en stor huvudskillnad. Jag har mindre mörka ringar under ögonen som har varit mitt bekymmer sedan lång tid tillbaka. Huden har blivit ljusare och mindre svullen. Jag har inga rynkor ännu, men det verkar som om min hud är lite fastare”.

Irmina, 30

Före Ögonserum Efter Ögonserum Efter "Sedan några år tillbaka har jag kämpat mot mörka ringar under ögonen. Jag har redan testat flera preparat men tyvärr har ingen verkat som jag förväntat mig. Sedan jag upptäckte PURE har problemet försvunnit! Det har blivit bättre och bättre från dag till dag, mina ögon har börjat se bättre och bättre ut och mörka ringar har försvunnit. Dessutom är nu huden runt ögonen mer återfuktad och jämnare. Jag är mycket nöjd och rekommenderar det till alla tjejer med ett liknande problem".

Johanna, 27

Unika ingredienser

PURE Ögonserum
  • Gratis leverans

Den unika, lätta formulan hos PURE innehåller perfekt utvalda ingredienser och naturliga extrakt som ger omfattande vård till den känsliga huden under ögonen.

Serumet innehåller bl a abessinsk olja som förbättrar hudens tillstånd och gör den slät, elastisk och mjuk. Natriumhyaluronat stärker hudens hydrolipida barriär och kolagen hjälper till att upprätthålla tillräcklig återfuktning av överhuden. Ett fuktgivande komplex binder på ett naturligt sätt vatten i kroppen och assimilerar det i överhuden. PURE innehåller dessutom elastin som försenar hudens åldrande och skänker huden elasticitet. Havsalger, apelsinblomma och granatäpple har antioxidanteffekt medan safflorextrakt förbättrar hudens spänning.

Vitamin A motverkar förhorning av överhuden. Vitamin E har en lindrande och anti-inflammatorisk verkan medan vitamin B3 slätar ut huden och avsevärt förbättrar dess struktur och färg. Snigelslem har en närande och uppstramande effekt. Spilanthes Acmella-blomextrakt ökar hudens densitet och elasticitet och ger dig därmed ett naturligt ansiktslyft.

En sådan kombination av ingredienser garanterar högsta kvalitet och säkerhet. PURE orsakar inte några hudirritationer eller allergier. Det gör blicken fräsch och full av lyster. Serumet lämpar sig även för personer med mycket känslig och torr hud. Tillsammans med övriga produkter från ORPHICA utgör det en perfekt komplettering av den dagliga hudvården.

  • Gratis leverans

Hur använder man produkten?

eyes

Njut av återfuktad, slät och välvårdad hud under ögonen med PURE. Det är bara att med hjälp av en pipett applicera några droppar av serumet på rengjord hud under ögonen och massera sedan försiktigt produkten i huden med cirkelrörelser.

Serumet ska användas en gång om dagen – före sänggåendet. Notera att bästa resultaten uppnås vid regelbunden användning av produkten.

01.

Hur verkar serumet PURE?

Ögonserumet PURE stramar upp och regenererar huden intensivt. Tack vare perfekt utvalda ingredienser blir din hud under ögonen ordentligt återfuktad, elastisk, slätare och mjukare vid beröring. Serumet förbättrar också hudtonen.

02.

Hur använder man serumet PURE?

Det räcker med att du applicerar några droppar av PURE på rengjord hud under ögonen med en pipett. Massera sedan försiktigt produkten i huden runt ögonen med cirkelrörelser. Serumet ska användas en gång om dagen – före sänggåendet.

03.

För vem är serumet PURE avsett?

PURE är en perfekt lösning för alla hudtyper – till och med för känslig och torr hud. Serumet kan användas av personer i alla åldrar. Produkten irriterar inte och framkallar inte heller allergier, så att den är helt säker.

04.

Varför är serumet PURE unikt?

Serumet PURE är en unik produkt eftersom det innehåller en formula med perfekt utvalda ingredienser och naturliga extrakt som ger omfattande vård till den känsliga huden under ögonen. En sådan kombination garanterar högsta kvalitet och säkerhet. Det räcker med bara några droppar för att din blick får lyster och fräschhet!

05.

Vad är hållbarheten på serumet PURE?

Hållbarheten för PURE är 6 månader efter att man öppnat förpackningen.

06.

Är serumet PURE en säker produkt?

Ja, PURE är en helt säker produkt som inte framkallar allergier eller hudirritationer. Kom ihåg att du inte ska använda produkten om du är överkänslig mot någon av ingredienserna. Låt inte produkten hamna i ögonen. Om detta inträffar, spola ögonen med rikligt med rent vatten.

07.

Vad är sammansättningen av serumet PURE?

Sammansättningen av ögonserumet PURE är följande: Aqua, Glycerin, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Snail Secretion Filtrate, Squalane, Propanediol, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Crambe Abyssinica Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Spilanthes Acmella Flower Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Enteromorpha Compressa Extract, Carthamus Tinctorius Bud Extract, Tocopherol, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Hydroxyethylcellulose, Niacinamide, Panthenol, Beta-Sitosterol, Retinyl Palmitate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Squalene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Isohexadecane, Polysorbate 60, Parfum.

08.

Hur ska serumet PURE förvaras?

Förvara serumet på en torr plats vid temperaturer mellan 8 och 25°C i en väl tillsluten förpackning utom räckhåll för barn. Skydda produkten mot direkt solljus.

09.

Hur länge får jag vänta på leveransen?

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar.

10.

Är leverans till utlandet möjlig?

Naturligtvis. Genom att observera trenderna behoven hos våra kunder sm förändras görs beställningar runt om i världen. I så fall förlängs bara leveranstiden. Leveranskostnad är 189 SEK.