REALASH Ögonfransnäring

Ögonfransnäring

 • Gratis leverans

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #REALASH

för dess oemotståndliga resultat
REALASH – Eyelash Enhancer – 3 ml


REALASH Ögonfransnäring

Ögonfransarnas tillväxtfas varar i omkring 30 dagar. Det är för kort för att de ska bli långa och täta. Den avancerade formulan hos REALASH gör att den naturliga franstillväxten snabbare och stärker de vid basen så de blir långa och friska. Dessutom förhindrar den också fransavfall.

På de fullständiga resultaten får man visserligen vänta i 30 dagar men du kommer att märka positiva effekter redan tidigare. Efter 2 veckor märker du förmodligen att dina fransar har blivit starkare, friskare och mer välnärda. Efter 21 dagar blir detta ännu mer synlig. Du är bara några dagar från ditt nya utseende!

 • Gratis leverans

Bästa ögonfransnäringen någonsin

REALASH Längre fransar
 • 83%Längre fransar
 • 79%Tätare fransar

Bästa ögonfransnäringen någonsin

 • 83% längre och 79% tätare fransar
 • vetenskapligt bekräftad effektivitet
 • inga anmälningar om biverkningar
 • Gratis leverans

REALASH är ett serum som skapats med tanke på personer som drömmer om långa, starka och täta fransar. Det rekommenderas i synnerhet till de vars egna fransar är korta, försvagade på grund av åldern eller slitna till följd av förlängningsbehandlingar, användning av olämpliga kosmetika och fästning av lösögonfransar.

REALASH har genomgått grundliga tester som bekräftar att dess aktiva ämnen gör fransarna längre och tätare samt förebygger fransavfall.

50%

14 dagar

 • — starkare fransar
 • — välnärda fransar
75%

21 dagar

 • — friskare fransar
 • — mer flexibla fransar
100%

30 dagar

 • — starkare fransar
 • — välnärda fransar
 • Gratis leverans

LÄS RECENSIONER FRÅN PERSONER SOM FÅTT LÄNGRE OCH TJOCKARE FRANSAR MED REALASH

Tusentals kunder världen runt har provat REALASH - ett serum som uppfyller deras dröm om snygga ögonfransar.


Före Ögonfransnäring Efter Ögonfransnäring Efter "Jag är mycket imponerad av denna ögonfransnäring. Före mitt bröllop hade jag försökt att hitta en produkt som skulle förbättra skicket på mina fransar. Efter två veckors användning av REALASH kunde man redan se resultat. Mina fransar har blivit längre och glansigare. På bröllopet frågade alla mig om jag hade förlängt mina fransar :). REALASH är verkligen värt att rekommendera!"

Maria, 26

Före Ögonfransnäring Efter Ögonfransnäring Efter "Ögonen är själens spegel som alla tittar i. Men förr när jag skulle prata med någon vek jag undan med blicken eftersom jag skämdes. Jag har alltid haft komplex över mina korta ögonfransar. De såg ut som om de inte vuxit ut ordentligt. På nätet stötte jag en gång på ögonfransnäringen REALASH. Mycket snabbt övertygades jag om att den var effektiv. Efter tre veckor växte mina fransar äntligen ut på riktigt! Nu håller de på att bli vackrare och vackrare. Jag har inte längre några skäl att skämmas över".

Magdalena, 33

Före Ögonfransnäring Efter Ögonfransnäring Efter "Jag har alltid fått komplimanger för mitt hår och mina fransar, men efter förlossningen började de se allt sämre ut. En kompis tipsade mig att prova ögonfransnäringen REALASH. Redan efter en månad var mina fransar återigen i sin goda form. Även självkänslan var tillbaka. REALASH innebär kvalitet till ett rimligt pris!"

Dorty, 32

 • Gratis leverans

STARKARE OCH LÄNGRE FRANSAR REDAN EFTER 21 DAGAR

Före Ögonfransnäring 21 dni Efter Ögonfransnäring Efter
 • Gratis leverans
 • Vetenskapligt bekräftad effektivitet Vetenskapligt bekräftad effektivitet
 • Dina naturliga fransar blir 83% längre och 79% tätare Dina naturliga fransar blir 83% längre och 79% tätare
 • Utan irritationer eller allergier* Utan irritationer eller allergier*

Hur verkar denna ögonfransnäring?

Ögonfransarnas tillväxtfas varar i omkring 30 dagar. Det är för kort för att de ska bli långa och täta. Den avancerade sammansättningen hos REALASH gör den naturliga franstillväxten snabbare och stärker de vid basen så de blir långa och friska. Dessutom förhindrar den också fransavfall. För att till fullo utnyttja potentialen hos REALASH bör man använda det dagligen, helst på kvällen efter sminkborttagning. Applicera produkten längs den övre fransraden. Preparatets tjocka konsistens och praktiska applikator gör att 3 ml räcker för 3 månaders användning. Den är otroligt enkel att använda – det räcker med bara en applicering för att få härliga fransar.

*inga biverkningar har förekommit i den undersökta gruppen

vetenskapligt bekräftad effektivitet

REALASH har genomgått grundliga tester som bekräftar att dess aktiva ämnen gör fransarna längre och tätare samt förebygger fransavfall. Tester genomförda på deltagare i 24-45 årsåldern har visat följande resultat:

REALASH Längre fransar REALASH Längre fransar

Dermatologiskt och oftalmologiskt testad

 • 86% av de tillfrågade har märkt att deras fransar är starkare
 • 79% tätare fransar efter en månad
 • 83% längre fransar efter en månad
 • 88% av de tillfrågade har märkt att fransavfallet blivit mindre
 • inga biverkningar har förekommit i den undersökta gruppen

“REALASH är ett helt säkert preparat som stimulerar fransarnas tillväxt. Det orsakar inte irritationer eller allergier och påverkar inte färgen på regnbågshinnan, vilket är en ofta förekommande sidoeffekt hos många andra ögonfransnäringar på marknaden. REALASH uppfyller alla säkerhetskrav som ställs av hudläkare, och framför allt kundernas förväntningar”.


Anna Wojcik, licensierad kosmetolog

 • Gratis leverans
REALASH Längre fransar
 • 83%Längre fransar
 • 79%Tätare fransar

Innovativ sammansättning

För att göra ögonfransnäringen REALASH ännu effektivare har dess sammansättning kompletterats med aktiva nano-peptider och aminosyror.

Ögonfransnäringen REALASH har testats dermatologiskt och oftalmologiskt. Testerna har inte uppvisat några irritationer eller allergier. Det som gör produkten säker är växtextrakterna, t ex kalmusextrakt som har en anti-inflammatorisk verkan, ringblomsextrakt som påskyndar regenerering samt linextrakt som förhidrar uttorkning av huden.

Dessa ämnen skyddar, vårdar och lugnar den känsliga huden runt ögonen.

86%

av de tillfrågade har märkt att deras fransar är starkare

88%

av de tillfrågade har märkt att fransavfallet har minskats

89%

av de tillfrågade har märkt en allmän förbättring av fransarnas tillstånd

Hur använder man produkten?

Ögonfransnäring Användning steg 1 01.

Tvätta av sminket noggrant och torka huden runt ögonen.

Ögonfransnäring Användning steg 2 02.

Applicera ögonfransnäringen med ett lätt penseldrag längs den övre fransraden.

Ögonfransnäring Användning steg 3 03.

Beundra resultaten och låt alla förtrollas av din blick!

01.

Är REALASH bra för alla?

Preparatet REALASH är främst riktat till kvinnor, men det kan användas av män också. REALASH lämpar sig för personer som har känsliga ögon, nedsatt syn eller permanent makeup, bär kontaktlinser eller lösögonfransar. Ögonfransnäringen rekommenderas däremot inte till gravida kvinnor, ammande mödrar, personer som genomgår kemoterapi eller minderåriga.

02.

Är REALASH en säker produkt?

Vår produkt är dermatologiskt och oftalmologiskt testat. Testerna har inte bevisat några biverkningar. Tänk dock på att ögonfransnäringen inte rekommenderas till gravida kvinnor, ammande mödrar, personer som genomgår kemoterapi eller minderåriga.

03.

Vad är sammansättningen av ögonfransnäringen REALASH?

INCI: Aqua, Propanediol, Xanthan Gum , Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol , Sodium Hydroxide.

04.

Kan jag färga mina ögonfransar med henna under den tid då jag använder REALASH?

Ja, det kan du definitivt göra, det finns inga kontraindikationer. Henna kommer att få dina ögonfransar att se ännu längre ut, bli tätare och välnärda samt får de att mörkna på ett vackert sätt.

05.

Kan jag sminka mig till vardags som jag brukar under pågående behandling med REALASH?

Ja, absolut. Ögonfransnäringen REALASH verkar på natten. Resultaten syns som mest när du sminkat ögonfransarna med din favoritmascara.

06.

När får jag se de första resultaten och hur lång tid tar behandligen med REALASH?

Redan efter 14 dagar får du se att dina ögonfransar har blivit starkare, friskare och mer välnärda. Efter 21 dagar kommer resultaten att bli ännu tydligare. När du har uppnått de resultat som förväntats rekommenderar vi att du fortsätter att används REALASH två - tre gånger i veckan för att resultatet ska bibehållas.

07.

Hur använder man ögonfransnäringen REALASH?

Eftersom produkten är oerhört enkelt att använda tar det bara några sekunder. Den praktiska applikator som liknar en eyeliner gör att appliceringen blir mycket precis. Använd ögonfransnäringen på kvällen efter att du grundligt sminkat av dig och torkat huden runt ögonen. Applicera REALASH med ett lätt penseldrag längs den övre fransraden. Använd preparatet dagligen under behandlingen. Efter denna tid rekommenderar vi att du använder REALASH två - tre gånger i veckan för att upprätthålla resultaten.

08.

Hur länge räcker en förpackning av REALASH?

En förpackning av REALASH har en volym på 3 ml och räcker för 3 månader. Om du vill att resultaten ska hålla i sig längre kommer en extra förpackning av REALASH säkert att vara till hands.

09.

Vad är hållbarheten på ögonfransnäringen REALASH?

Produktens hållbarhet är 6 månader efter att du öppnat förpackningen.

10.

Vad händer om jag glömmer att applicera REALASH eller om jag gör det två gånger om dagen istället för en?

Om du av någon anledning glömmer att använda ögonfransnäringen en kväll gör det nästa kväll. Tänk dock på att du måste vara systematisk för att uppnå önskade resultat. Varje avvikelse från den dagliga rutinen kommer att förlänga den tid det tar innan du ser resultaten. Men om du funderar på att använda preparatet oftare än en gång om dagen kom ihåg att det inte är nödvändigt och att det inte påskyndar regenerering av fransarna. REALASH har för uppgift att förlänga, förtjocka, böja och stärka dina fransar och är avsedd att användas en gång om dagen.

11.

Vad händer om jag slutar använda REALASH?

När du har uppnått de önskade resultaten rekommenderar vi att du fortsätter att använda ögonfransnäringen för att resultaten bibehålls. REALASH hjälper att göra dina fransar välnärda ovh starkare, så att de ser attraktiva ut.

12.

Jag har använt REALASH sedan en tid tillbaka och märker att huden på appliceringsställena har mörknat. Vad är det jag kan göra?

En del personer kan märka lätt mörkning av huden på de ställen där REALASH applicerats (särskilt om produkten använts dagligen över en alltför lång tid). Dessa symtom är helt normala och kan förekomma men de försvinner efter ett tag.

13.

Vad ska man göra om produkten slumpvis kommer i kontakt med ögonen?

Om ögonfransnäringen kommer i kontakt med ögonen skölj de med rikligt med rent vatten.

14.

Har REALASH testats på djur?

Nej, produkten har inte testats på djur.

15.

Var kan jag köpa REALASH?

REALASH är ett vetenskapligt utarbetat preparat, varför vi är noga med att välja dess försäljningsställen. Vi säljer vår produkt både på denna webbplats och i skönhetssalonger.

16.

Kommer någon att få veta att jag använder REALASH?

Vi lägger stor vikt vid våra kunders personliga integritet. När du beställer REALASH på denna webbplats kan du vara säker på att produkten kommer att levereras till den av dig angivna adressen i en vanlig kartong som inte avslöjer sitt innehåll. Det finns därför ingen möjlighet att någon skulle få reda på vad du köpt om du inte själv berättar om det för de.

17.

Hur länge får jag vänta på leveransen?

Vi slutför beställningar inom två arbetsdagar och produkten levereras i en diskret förpackning via bud.

18.

Är leverans till utlandet möjlig?

Naturligtvis. Genom att observera trenderna behoven hos våra kunder sm förändras görs beställningar runt om i världen. I så fall förlängs bara leveranstiden. Leveranskostnad är 189 SEK.

19.

Vad är det som skiljer REALASH från andra motsvarande produkter tillgängliga på marknaden?

Det finns en hel mängd anledningar. De viktigaste är effektiviteten och säkerheten. Det stora intresset för ögonfransnäringen REALASH samt positiva omdömen från nöjda kunder är bästa reklam. Sist men inte minst är också priset en av produktens fördelar.