UP Mascara

Mascara

  • Gratis leverans

TUSENTALS KUNDER VÄRLDEN RUNT ÄLSKAR #UP

för dess oemotståndliga resultat
UP – mascara – 7,5 ml


UP Mascara

UP är en innovativ mascara som ger en förföriskt intensiv och naturligt vacker effekt. Dess ergonomiska borste och genombrottsformula gör att mascaran ger en bra täckning och volym åt fransarna från roten till toppen. UP separerar fransarna jämnt och ger de flexibilitet.

Effekten av UP håller i sig under hela dagen så dina ögon förblir vackert framhävda och tydligare.

  • Gratis leverans
UP Mascara

UP är en spektakulär mascara som får din sminkning att alltid se vacker och professionell ut.

UP ger dina fransar sensuell volym, förlänger och böjer upp de från roten. Eftersom den är rikt pigmenterad förblir fransarna intensivt djupsvarta i många timmar.

UP varken kladdar ihop eller belastar fransarna; den smulas inte sönder så det inte uppstår en oönskad pandaeffekt. Mascarans unika konsistens och ingredienser av högsta kvalitet gör dina fransar flexibla, glänsande och välnärda. Konsistensen hos UP har speciellt utvecklats för att möjliggöra perfekt framhävning av fransarna. Den ergonomiska borsten ger precis rätt mängd mascara på fransarna.

  • Gratis leverans

UP är mycket varaktig och samtidigt lätt att tvätta bort med hjälp av ditt favorit avsminkningsmedel.

Mascaran är säker att använda, irriterar inte ögonen och lämpar sig bra för kontaktlinsbärare.

Gör din sminkning perfekt med UP som ger dig en uttrycksfull och förförisk blick!

PERFEKT SMINKNING MED MASCARAN UP

Fördelarna hos UP har uppskattats av kunder som deltagit i testerna


93%

tycker om att UP sitter kvar länge på fransarna

86%

bekräftar att UP tydligt böjer upp fransarna från roten

80%

konstaterar att UP får fransarna att se betydligt längre ut och ger de mer volym

Unika ingredienser>Unika ingredienser

UP Mascara

UP mascara har utformats av högsta kvalitet ingredienser som kommer att betona skönheten i din blick. Ett naturligt vegetabiliskt vax som erhålls från Copernicia Cerifera palmblad bildar på ögonfransytan ett ocklusivt skikt som förhindrar överdriven förångning av vatten. Kanadensisk canolaolja konditionerar ögonfransar, mjukar upp och slätar ut dem. Emollient bildar en smörjande och skyddande beläggning på ögonfransar. Sheasmör och glycerin ger glans och har en regenererande effekt.

Den unika konsistensen hos UP gör att den inte klibbar ihop fransarna, smetar inte ut sig och suddas inte bort. Med UP kommer du att njuta av intensivt svarta och perfekt separerade fransar.

  • Gratis leverans

Säkerhet och komfort

På ORPHICA är vi mycket måna om våra kunders säkerhet och komfort. Mascaran UP har noggrant testats av experter.

Produkten orsakar inte några biverkningar eller allergier och irriterar inte heller den känsliga huden runt ögonen. Mascaran kan lugnt användas av kontaktlinsbärare. Med UP kan du förtrolla omgivningen med långa ögonfransar och magnetisk, hypnotiserande blick!

Hur använder man produkten?


eyes
eyes
eyes


Vill du att alla beundrar dina perfekt sminkade ögonfransar? Applicera mascaran UP på hela franslängden, från roten till topparna. Den ergonomiska borsten tillverkad av silikonfibrer kommer säkert att underlätta appliceringen. Om du vill uppnå en starkare effekt upprepa appliceringen med en sicksackrörelse. UP framhäver dina fransar på ett vackert sätt och böjer upp de från roten. Njut av de underbara resultaten: sensuella ögon, perfekt separerade ögonfransar, inga klumpar eller oönskad pandaeffekt.

01.

Vad är sammansättningen hos UP?

UPs sammansättning: Aqua, CI 77499, Dimethicone, Cera Alba, Ozokerite, Copernicia Cerifera Cera, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Stearic Acid, Butylene Glycol, PEG-15 Glyceryl Isostearate, Canola Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydroxyethylcellulose, Silica, Tromethamine, Sodium Laureth-12 Sulfate, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Ammonium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

02.

Vad kan jag räkna med för resultat med UP?

UP kommer att göra dina fransar lätt uppböjda vid roten och vackert framhävda. Alla kommer att lägga märke till dina sensuella, perfekt separerade fransar.

03.

Vad är det som gör UP unik?

Med UP kommer du att uppnå effekten av naturligt markerade ögonfransar. Mascara kommer perfekt att markera skönheten i din blick. Ögonfransarna kommer att höjas lite från roten, och UP kommer att separera dem perfekt. Intensiv svart färg kommer att ligga på dina ögonfransar i många timmar. Kvinnor är förtjusta i mascaraens hållbarhet och konsistens! UP är den perfekta sminkfinishen, därför det är en unik produkt.

04.

Kan UP användas av kontaktlinsbärare?

Ja. UP har noggrant testats av experter och är garanterat säker. Den framkallar inte några allergier eller irritationer så den kan lugnt användas av kontaktlinsbärare.

05.

Vad har UP för borste?

Mascaran UP är försedd med en bekväm, ergonomisk borste med silikonfibrer. Borsten ger perfekt täckning och separerar fransarna på ett jämnt sätt.

06.

Är UP vattenfast?

Nej, UP är inte vattenfast men den håller sig på fransarna hela dagen (eller natten).

07.

Vilka kulörer är UP tillgänglig i?

UP är tillgänglig i intensiv, djupsvart färg.

08.

Hur länge får jag vänta på leveransen?

Vi skickar produkter inom 2 arbetsdagar. Vi vill uppfylla våra kunders förväntningar och täcker själva alla leveranskostnader.

09.

Kan UP levereras till utlandet?

Naturligtvis. Genom att observera trenderna behoven hos våra kunder sm förändras görs beställningar runt om i världen. I så fall förlängs bara leveranstiden. Leveranskostnad är 189 SEK.